Konstutställning i The Gallery: Strålande

22-28 november 2021

Höstens utställning ”Strålande” med konstnären Karolina Palmér på The Gallery.

Karolina vill med utställningen sprida glädje och energi i höstmörkret genom att visa sina färgstarka akryl – och akvarellmålningar.

Karolina Palmér är född 1977 och bosatt i Kungsbacka. Hennes bilder är ofta färgstarka och glädjefyllda samtidigt som de inger en känsla av harmoni. Hennes naivistiska måleri präglas av en stark känsla för färg och form och människor eller figurer finns ofta med i motiven.

Inspiration hämtar hon från tidningar, böcker, musik och från naturen. Karolina har drivit sitt företag sedan 2004 och gått olika utbildningar inom konst och grafisk design på bland annat Wiks konstlinje, HDK och Bergs School of Communication. Hon har samarbetat med företag som Ikea, Dixie och Palmolive där man även kunnat se hennes design på olika bruksföremål.

Karolina har genom åren haft ett flertal separata utställningar i bland annat Stockholm, Göteborg och Linköping. Karolinas konst kan man se över hela världen dels i form av hennes mönsterdesign för Ikea som lanserades i 38 länder samt genom att hon via nätet säljer akrylmålningar och konsttryck till flertalet länder både inom och utanför Europa via onlinegalleriet Singulart.

Hemsida; www.karolinapalmer.se
Instagram; @karolina_palmer

Kontakt: [email protected]

 

Kreativ akvarellmålning
Missa inte Inspirationsworkshop med Karolina, läs mer >>