Konstutställning i The Gallery: Dom kallar oss tanter!

7-20 februari 2022

Välkommen att njuta av fin konst av Susanne Langré.
Hon målar frodiga, fryntliga och livsbejakande damer i akvarell. Susannes företag, Langré design AB, har sin bas och ateljé i Rönnäng på Tjörn.

Så här berättar Susanne själv:
”Mitt konstnärskap och jag föddes förmodligen samtidigt. Mitt bildintresse var intensivt från början och jag satt jämt med pennan i hand och tecknade. Jag har oftast dragits till konstnärliga yrken bl.a arbetat inom kläddesign i 15 år. Men satsade fullt ut 2006 när ”Tanterna” började dyka upp på akvarellpapperet. Inspirationen kommer från min nära omgivning. Att iaktta människor runt omkring i olika situationer sätter igång min kreativa process. Det kan ligga och gro i huvudet ett tag innan det kommer på papperet. Då gärna med en humoristisk knorr, men alltid med kärlek och respekt. Under processen uppstår oftast en dikt som tillför ytterligare en dimension. Jag hoppas att betraktaren känner sig glad och upplyft av min konst.
Mitt budskap är att det finns ingen åldersgräns för barnslighet & glädje.”

Kontaktuppgifter:

Hemsida: www.langredesign.se
Instagram: @langredesign
Facebook: Langredesign & art

Tel: 0706 849422
Mail: [email protected]