Konstutställning i The Gallery: av Lennart Myrberg

Vi presenterar stolt:

DET BÖRJADE MED EN KÄNSLA

Konstutställning i The Gallery, 5-16 oktober

Lennart Myrberg från Kulturlabbet visar sina verk från 2011 och framåt.

Lennarts sätt att närma sig en bild är att teckna upp den med blyerts som han sedan fyller i med akryl / textilfärg. Han arbetar i både papper och textil. Lennart hämtar inspiration från saker som intresserar honom för stunden. Till exempel Lasse Stefanz, hans stora idoler, eller miljöer från Biskopsgården där Kulturlabbet ligger. Även bilder från böcker och Göteborgs-Posten som han läser varje morgon, kommer till användning. Lennart utgår alltid från andras bilder, oftast foton, i sitt skapande och gör om till sitt eget. I Lennarts senare verk mixar han bild och rubrik från Göteborgs-Posten vilket skapar en ny oväntad twist. En egen nisch som funnit uppskattning hos många betraktare.

Lennart jobbar som bildkonstnär på Kulturlabbet, en daglig verksamhet för bild-, scen- och ordkonstnärer med intellektuella funktionsnedsättningar inom Räddningsmissionen.

Vad är Kulturlabbet?
Läs mer om deras fantastiska arbete på Kulturlabbets hemsida >>

 

VISNING PÅ PLATS MED KONSTNÄREN
Är du intresserad av att köpa tavlor, eller vill du boka en privat visning av utställningen där konstnären & Kulturlabbet är med och berättar om konsten,
kontakta: Jeanette Frank 0705-975202

Öppningsvernissage;
tisdag 5 oktober finns Lennart & Kulturlabbet på plats 12.00-15.00

Välkommen!