Konstutställning i The Gallery: Art by Leek

10 oktober – 23 november

Exklusiv konst & design för offentlig & privat miljö av Madelen Leek

 

OM Madelen: 

Jag producerar högkvalitativ exklusiv modern konst & design. Råa material blandas med färgstark konst, med inspiration av energin från naturen. Denna kombination får en snygg & stilren harmoni med en touch av lekfullhet.  Färgerna jag målar med får gärna sticka ut & ha en bakgrund eller ram i material såsom plåt, cement, trä, eller gummi. Jag vill skapa en unik känsla i mina verk som ger höga vibrationer. Jag älskar att vara kreativ i mina installationer & jag vill att alla ska överraskas med något riktigt speciellt. 

 

Tegelväggar, betongväggar, bjälkar i taket & höga fönsterpartier, precis som de gamla fabrikerna såg ut attraherar mig jättemycket. Det får gärna vara ruffig sliten betong eller någon skråma i bjälkarna, lite huller om buller i tegelväggen, liksom inte helt perfekt. Helheten gör att allt känns fräscht, kreativt att vistas i & ger ett lugn på samma gång. Jag är väldigt noga med upphängningen & alla detaljer. Det går särskilt att beställa konst & installationer efter önskemål & jag är gärna med & rådgiver om ni så vill till ert hem eller företag.

 

Min passion är att kombinera ihop konstverken med varandra till den unika miljön i rummet. Jag anser att konsten är kryddan som förgyller ett rum & gör att det strålar, känns energiskt & ger utlopp för ”wow” moments. Det skall vara något som känns mer speciellt än att slänga ögonen på plattan eller tv:n ;-). 

 

FINISSAGE-ERBJUDANDE
1 vecka kvar av utställningen – Madelen erbjuder specialpriser på konsten. Kom förbi och kolla in!

 

Välkommen!

 

Vill du boka en privat visning tillsammans med konstnär:
Madelen kommer också att finnas tillgänglig för privat visning på Gothia Towers på onsdagar kl 13:30 & 15:30 & lördagar kl 13:00.

Bokning sker via mail: 
[email protected]
Vill ni se mer av Art by Leek går det också bra att boka privat visning och besök i hennes fabrik/ateljé/galleri.

 

Partners i utställningen:
Jag samarbetar med designföretag från Sjuhäradsbygden där jag är verksam.

Mogihome är en stor möbelgrossist med nytänk & de har fräcka inredningar. Jag har bland annat valt att ha med deras betong möbler samt deras coola moderna bubbel soffa i min utställning. 

Artform design producerar de exklusiva glas & frigolit upphängningar. 

Design by cement är ett gotländskt företag, som gör eget microcement, helt klockrent snyggt, finns i tre olika färger. 

 

Kontakt uppgifter 

Madelen Leek
mail [email protected]

www.artbyleek.com