Konstutställning i The Gallery: A twich in time

16 augusti – 5 september 2021

Hanna Zajac gästar oss i The Gallery med sin coola konst. Kom förbi och njut av utställningen!

Välkommen!

  

 

OM HANNA

Jag är mixed media-konstnär från Göteborg med en master i beteendevetenskap. Jag gör främst kollage i blandteknik där fysisk och digital teknik ofta kombineras för att skapa en ytmässighet och skildra en inre värld snarare än det rumsliga och konkreta. Min skapandeprocess är snabb och intuitiv och motiven uppstår ofta i stunden och kan vara mer eller mindre abstrakta. Jag tycker om att ligga på gränsen till dålig smak och skulle aldrig medvetet skapa något som bara är vackert. Eftersom jag jobbar mycket med tidningsurklipp i mina kollage kan man säga att motiven beskriver världen filtrerad genom media och sedan filtrerad igen genom mitt psyke.

VISNING PÅ PLATS MED KONSTNÄREN

Vill du boka en privat visning av utställningen där Hanna är med och berättar om konsten.

Boka in din tid här >>
Max 8 deltagare samtidigt.

Hanna finns också på plats i The Gallery på lördagar 12.00-17.00

 

Kontaktuppgifter:

Mail: [email protected]
Hemsida: ruinaart.webnode.com
Instagram: ruina_art
Mobilnummer: 0709-391180