Boka ditt rum här:
Välj ankomstdatum
Incheckning
Välj avresedatum
Utcheckning
rum, vuxen, barn
Sök

GARANTERAT BÄST PRIS - bara på gothiatowers.com | Wi-fi, gym och frukostbuffé ingår   

Hotell nära Ullevi

Boka hotell nära matchen eller konserten

Boka hotell nära matchen eller konserten

Bo på hotell Gothia Towers när du ska på event på Ullevi i Göteborg! Vad är mer Göteborg än Håkan Hellström på Ullevi? Ingen har väl missat det enorma publikrekordet när Håkan lockade 70 144 sjungande besökare till arenan.

Ullevi i Göteborg

Ullevi är en av nordens största arenor och har erbjudit mängder med fotbollsmatcher, friidrottstävlingar och konserter. Här har världsstjärnor som Madonna, Ed Sheeran, Coldplay, Metallica och Bruce Springsteen m. fl. fått publikhaven att gunga. Fotbollsmatcher har lett till både glädjetjut och tårar och friidrottsevenemang har fått nerverna att skaka av spänning. Detta har gjort Ullevi till ett riktigt landmärke för Göteborg.

Nära till Ullevi

Från Gothia Towers har du en promenad på ca 1.3 km till arenan eller så kan du smidigt hoppa på spårvagn 6 eller 8 som tar dig dit på ca 5 min. Från oss på Gothia Towers finns alltid bra kommunikation och det är även nära att gå till både Liseberg, Universeum och Avenyn.

Njut av en helg i Göteborg med ett roligt event, trevliga restauranger och charmiga spårvagnar. Boka någon av våra trevliga hotellpaket för en rolig och smidig upplevelse på Ullevi!

Du kan läsa om aktuella och kommande event på Ullevi på Gotevent.se

Boka ditt hotellrum nära Ullevi redan idag!

Boka rum