Boka ditt rum här:
Välj ankomstdatum
Incheckning
Välj avresedatum
Utcheckning
rum, vuxen, barn
Sök

GARANTERAT BÄST PRIS - bara på gothiatowers.com | Wi-fi, gym och frukostbuffé ingår   

Hotell nära Scandinavium

Boka hotellrum nära matchen eller konserten

Boka hotellrum nära matchen eller konserten

Om du reser till Göteborg för att se hockey, ridsport eller en konsert på Scandinavium är det perfekt att bo på Gothia Towers som ligger så nära Scandinavium som det bara går. Njut av en middag eller en drink i någon av våra restauranger innan du promenerar till Scandinavium. Vad är sen bättre än att kunna vara tillbaka på hotellrummet två minuter efter att du lämnat arenan? Många av våra hotellrum har utsikt över Scandinavium så du kan se tillbaka på kvällen när du vaknar innan du avnjuter en härlig frukostbuffé.

Så nära Scandinavium som du kan komma

För dig som inte känner till Göteborg så bra kan vi förtydliga att Scandinavium ligger precis bakom Gothia Towers och det tar ca 1-2 minuter att gå mellan ingångarna. Vill du bo nära Scandinavium är detta så nära du kan komma!

Scandinavium invigdes i samband med Göteborgs 350-årsjubileum 1971 och har plats för 12-14000 personer beroende på typ av arrangemang. Det är hemmaarena för Frölunda Indians och konserter med världsartister varje säsong.

Passa på att förlänga ditt besök i Göteborg med en extra natt och njut av allt staden har att erbjuda! Gothia Towers ligger precis i närheten av både Liseberg, Universeum och Avenyn. Vill du ta dig till andra delar av stan finns mycket smidiga kommunikationer från Korsvägen som ligger precis framför entrén.

Du kan läsa om aktuella och kommande event på Scandinavium på Gotevent.se

Boka ditt hotellrum nära Scandinavium redan idag!

Boka rum

Hockey på Scandinavium

Är du i Göteborg så får du inte missa att kolla upp om Frölunda spelar någon match på hemmaarenan Scandinavium. Detta är något som du måste uppleva live med spänningen i luften, trycket av publiken och jublen när spelarna ger sitt yttersta.

För mer information om hockey på Scandinavium  

Konserter på Scandinavium

Det är många världsartister som har satt avtryck på Scandinavium som ABBA, Justin Timberlake, Metallica, Elton John och såklart Göteborgs egna Håkan Hellström. Oavsett vad du gillar så kommer det snart något som just du tycker om.

Håll koll på kommande konserter på Scandinavium för att inte missa magisk kväll! 

 

Göteborgs Horse Show

Göteborgs Horse Show är en internationell årlig återkommande hästtävling som alltid hålls på våren i Scandinavium. Publikrekordet är 82 593 besökare så låt oss säga att det är ett otroligt populärt event för alla hästälskare.

Läs mer om Göteborgs Horse Show

Scandinaviums historia

Scandinavium invigdes 1971 och fyllde år 2021 hela 50 år vilket firades med en jubileumsfest.

Under sin tid har arenan haft ca 28 miljoner evenemangsbesökare, 18 världsmästerskap och över 1200 Frölundamatcher. Det är många känslor som har tagit plats på arenan och det har skapats många fina minnen!

Lär mer om Scandinaviums historia.