Har du träffat Pär?

Han brukar hålla till vid Gothia Towers entréer. En glad och engagerad kollega som arbetar som doorman på hotellet. Med åren har han även blivit ett välkänt ansikte utåt och väldigt uppskattad av både kollegor såväl som av våra gäster och besökare.
Pärs arbetsuppgifter är i huvudsak att välkomna, möta och guida våra gäster så att de hittar rätt. Han jobbar även tätt tillsammans med vår Guest Service, som finns i anslutning till vår reception.

Han ser till att de gäster som behöver hjälp med t ex bagage eller parkering av bilar får den assistans de behöver. Pär hjälper även till att hålla ordning och underlätta i samband med in- och utcheckning, samt vid olika event.

Han är också igenkänd av många göteborgare.
– Det är många som passerar utanför hotellet, stannar och pratar en stund. Det är alltid lika trevligt, säger Pär.

Vad är det bästa med ditt jobb?
– Att möta alla underbara gäster som brukar vara väldigt glada. Speciellt alla barn som besöker oss sommartid – då blir det extra många roliga möten, säger Pär.
Han berättar extra varmt om minnet när en 10-årig kille kom fram och sa: ”Pär, du är hjärtat i Gothia Towers!”.
– Ja, det var nog en av den finaste kommentaren jag fått, säger Pär.

Pär har arbetat som doorman på Gothia Towers i 6 år. Han trivs förträffligt.
– Jag måste också ta chansen att lyfta Svenska Mässan Gothia Towers som arbetsgivare. Jag har haft ett par arbetsgivare genom åren, men här trivs jag extra bra. Jag känner mig trygg, har fantastiska kollegor och längtar alltid till att gå till nästa arbetsdag. Det tycker jag är ett fint betyg, säger Pär.

Så har du vägarna förbi någon av våra entréer, håll utkik efter Pär och säg gärna hej.