Konferensanläggning Göteborg

Hallar, foajéer & lounger för 1500-6000 pers

Våra mötesytor är inte bara rum och lokaler, utan också foajéer och stora ytor som ofta används för utställningar av olika slag. Men de kan också vara också perfekta för möten, events, banketter och mingel i riktigt stor skala. B-hallens drygt tiotusen kvadratmeter är perfekt för de största arrangemangen och Kongressfoajén och J-loungen utmärkta för catering och utställningar.

För att se en översikt över våra möteslokaler och hallar (pdf), klicka här >>

FILTER

0
Kategorier:
Taggar:
Avmarkera

C-hallen

C-hallen är vår senaste storsatsning och absolut ”state of the art”. C-hallen är en arena i världsklass för upp till 2 800 personer, perfekt som eventarena för möten, spelningar, lanseringar och andra events.
Taggar
Extra large lokaler Flexibel möblering

B-hallen

B-hallen är vår största hall, på hela 10 400 m2. Ofta utnyttjad som ren utställningsyta men också perfekt för utställning, mässor och catering i samband med stora möten och kongresser och för andra stora events, fester och shower.
Taggar
Extra large lokaler Flexibel möblering

Expo-hallen

Expohallen är 550 m2 stor och har fantastisk panoramautsikt mot Liseberg. Den har dessutom en helt egen entré, vilket gör den perfekt för spektakulära och exklusiva event, fester, lanseringar eller utställningar. Expohallen används också ofta för utställning, mingel eller catering i samband med möten i F-lokalerna
Taggar
Extra large lokaler Flexibel möblering

J-loungen

En naturlig passage utanför J-lokalerna, perfekt för mingel, kaffepauser och mindre utställningar och mycket uppskattad av våra gäster.
Taggar
Extra large lokaler Mingel

Kongressfoajén

Marmorgolv och fantastisk panoramautsikt över Skånegatan och stora fönster in mot Scandinavium gör Kongressfoajén till en fantastisk plats för mingel och fest.
Här kan vi duka till sittande middag för 500 personer och ta emot upp till 1 000 mingelgäster. Kongressfoajén används ofta för mingel och fördrink i samband med banketter i Kongresshallen.
Taggar
Extra large lokaler Flexibel möblering