Bröllops­­erbjudande

Går ni i bröllopstankar?

Ge er själva en bröllopspresent. Fira en av livet största händelser på ett romantiskt sätt med en svit på hotell. Gothia Towers erbjuder bröllopspaket i kärlekens tecken. Bo i en rymlig svit högt upp med utsikt över takåsarna med choklad och mousserande vin som väntar på rummet. Vill ni ha sen utcheckning med frukost på sängen fixar vi det med. Våra duktiga florister hjälper er även med vackra blomsterarrangemang med allt från brudbukett till blommor på rummet eller rosenblad på sängen.

Vill ni istället slå på stort erbjuder vi även en Romantisk weekendpaket och Bröllopspaket på vårt 5-stjärniga hotell Upper House med exklusiv à la carte frukost och spa inkluderat.

Romantisk weekend

Kär, nykär, förlovning eller bröllopsnatt – för er som vill rå om varandra lite extra erbjuder vi ett specialpaket i kärlekens tecken. Välj mellan att bo i en rymlig Junior eller lyxig Seniorsvit inklusive mousserande vin, choklad och frukost. Överraska och boka redan idag!

från 1470:-/vuxen*

*paketpris

Romantisk weekend på Upper House

Kär, nykär, förlovning eller bröllopsnatt – för er som vill rå om varandra lite extra erbjuder vi ett specialpaket i kärlekens tecken. Bo på vårt 5-stjärniga systerhotell Upper House, varva ner och koppla av i vårt spa. Upplev Sveriges bästa hotell, enligt gästbetygen på TripAdvisor. Boka idag!

från 2169:-/vuxen*

*paketpris