Julbordet mot nya höjder

Julborden på Gothia Towers är mycket uppskattade och brukar snabbt bli fullbokade. För att ge fler chansen att avnjuta julens läckerheter och även bjuda på den mest spektakulära utsikten över julstaden Göteborg, blir det i år även julbord på 29:e våningen och restaurang Imagine.

Det blir, både bildligt och bokstavligt, ett lyft för julbordet när det flyttar högst upp i Tower 3 på Gothia Towers.
– Här har man en fantastisk utsikt, såväl över Liseberg som över stora delar av Göteborg, som är en fantastisk syn med all julbelysning, säger Karl Åkesson, Executive Chef, Event & Catering på Gothia Towers.

Det serveras allt det man förväntar sig av ett traditionellt julbord, samtidigt som man är lyhörd för nya råvaror och trender.
– Det blir lite fler gröna alternativ. Och vi tar vårt ansvar, precis som övriga restauranger på Gothia Towers, att hitta fler lokalproducerade och hållbara råvaror.
– Eftersom vi finns på Västkusten, ligger sill- och strömmingsinläggningar och det kalla fiskbordet oss varmt om hjärtat, säger Karl Åkesson.
Det stora och uppskattade dessert- och godisbordet har sin givna plats även på Imagine och här stöttar Gothia Towers eget pâtisserie upp med kreativitet och produktion.

Julbordet restaurangen Seasons inriktar sig framförallt mot företag, medan julbordet på Imagine huvudsakligen vänder sig till privatpersoner och får en lite intimare och mysigare inramning.

Imagine öppnar även upp för lunchjulbord tre dagar per vecka, onsdag-fredag.

Vill man vara säker på att få platser den dag och tid som man önskar, är det en bra idé att boka sitt julbord redan nu!

Läs mer och boka julbord