Verkets material:
Jag har valt att göra en abstrakt skulptur där största inspirationskällan har varit naturen och olika materiella objekt som har åldrats. I verket har jag återvunnit material såsom gammal trasig fotlampa, gammal formar metallnät från skroten, tapetlim och tidningspapper från återvinningstationer samt överbliven fog från renoveringsbyggen. Skulpturen är målad i akrylfärg varvad med flera lager av parkettlack.

 

Beskrivning av konstnären:
Jag heter Omid och betraktar mig själv som en abstrakt konstnär. Med min konst vill jag förmedla en känsla och att betraktaren ska tolka in olika saker beroende vad betraktaren bär med sig. Mina verk är målade med akryl och rymmer i kategorin ”Abstrakt/Modern Konst”. De inger en känsla av värme, lekfullhet samt rustikt känsla. Med min konst vill jag förmedla mänskliga känslor genom ett universellt visuellt språk av abstrakta former och färger som överskrider kulturella och fysiska gränser. För mig är abstrakt konst den idealiska visuellt läge för att uttrycka ” inre nödvändighet ” av mig som konstnär och att förmedla universella mänskliga känslor och idéer.

 

Pris: 9500 kr 

Hemsida: www.streetartistomid.mono.net
Instagram : Streetartistomid
Facebook : Streetartistomid