Höstlovskul

  • 29 Sep - 1 Nov

*25% rabatt

*på alla rumstyperna under perioden

Hitta på något kul (och tryggt) med barnen på höstlovet! Vi har laddat upp med en massa roligheter för alla åldrar. Vad sägs tex om pingis, iWall, shuffle, tik tok-corner, barnbio, lekrum med mera. Under höstlovsperioden erbjuder vi även nyheterna FamiljeYoga, Cirkelträning med PT och skönt avkopplande Kidz Relax. Allt detta ingår kostnadsfritt för våra hotellgäster. Boka gärna passen i förväg för att säkra din plats.
Här kan du läsa mer om våra aktuella barnaktiviteter under höstlovet >>.

Såhär arbetar vi för din trygghet >>

 

I erbjudandet ingår: 

  • Fri om- och avbokning fram till kl 11 på ankomstdagen
  • Frukost (på ditt rum eller i frukostmatsalen)
  • Ingen roomservice-avgift
  • Gym
  • Höstlovsaktiviteter

Erbjudande: 25% på hotellrummet för alla som är eller blir medlem i Club Gothia Towers. 20% för de som väljer att inte bli medlem. Erbjudandet gäller på alla rumskategorier, i mån av plats under höstlovsperioden 2020.

Period: 23 oktober-1 november 2020.

Extrasängar
1 barn upp till 6 år får dela föräldrars säng utan extra kostnad.
Vi har även rum med en extrasäng för 1 barn upp till 12 år för 100:-/natt.
Vissa rum har även en bäddsoffa (140 cm) för upp till 2 barn (max 12 år) för 100:-/natt/barn.

BOKA

 

Tips!

 

Restaurang Heaven 23
Högst upp i Tower 1 ligger vår restaurangpärla Heaven 23. Här kan du njuta av en härlig meny, goda drinkar (självklart även för barnen) och en magisk utsikt över Göteborg. Här kan du läsa mer och boka bord >>

Upper House Spa
Har du möjlighet till en barnfri stund vill vi gärna tipsa om vårt fina Upper House Spa med pooler, bastur, relax, behandlingar med mera. Allt till en fantastisk utsikt! Åldersgräns 18 år, 16 år med målsman. Bor du på Gothia Towers har du specialpris på Upper House Spa. Bor du på Upper House ingår Spa.

Gothia Towers Padel
Nu har vi även öppnat en sprillans ny padelbana i huset. Ta med hela familjen på ett grymt roligt padelpass! Passar både nybörjare och proffs. Här kan du läsa mer och boka.

Höststaden Göteborg
Göteborg är fantastiskt mysigt på hösten med alla caféer, restauranger, parker, shopping med mera. Här kan du läsa mer om vad Höststaden Göteborg har att erbjuda.

 

Välkommen till Göteborg och Gothia Towers