Upper House – bäst i Sverige!

Upper House är etta i Sverige. Igen.
Hotellet rankas allra högst av TripAdvisor. Dessutom fick restaurangen behålla sin stjärna i Guide Michelin.
– Jag är extremt stolt över allas insatser, säger Elisabeth Thomson, påtagligt nöjd hotelldirektör.

Två tunga utmärkelser tillföll Upper House i februari.
Dels utdelade Guide Michelin årets stjärnor till Nordens bästa krogar vid en ceremoni i Köpenhamn, där restaurangen lyckades behålla sin stjärna.
Dels presenterade TripAdvisor sin ranking ”Traveller’s Choice” över landets bästa hotell.
– Eftersom den bygger på gästernas egna omdömen är den extra viktig för oss. Det blir ett riktmärke för resenärer som kommer till en stad och söker hotell, säger Elisabeth Thomson.

Upper House rankades inte bara etta bland de 65 hotellen i Göteborg. Utan fick även det högsta omdömet bland alla hotell i Sverige. Det är tredje gången hotellet toppar den listan sen 2014 då Upper House öppnades.

Dessutom toppade Upper House rankingen av de mest romantiska hotellen i Sverige. Många framhöll den lyxiga spaavdelningen och loungen.
– Men vad många inte vet är att man inte behöver vara gäst på hotellet för att besöka vårt spa eller kanske ta en drink i vår lounge. Alla är välkomna!

Elisabeth Thomson vill också framhålla sina medarbetares insatser.
– De bidrar till att vi kan ge en konsekvent gästupplevelse. En gång är en gång. Men att hålla kvaliteten över tid ställer helt andra krav. Utmärkelserna är tecken på att vi lyckats.

TripAdvisor bygger sin bedömning på gäster som bott på hotellet under 2017. Totalt 917 omdömen finns publicerade på sajten. Här är några exempel:

”En oas mitt i staden. Vi åt gott och provade den fina Spa-avdelningen. Vill rekommendera detta för er som vill ta det riktigt lugnt en dag i Göteborg”.

”Väldigt fint och välskött hotell. Fin utsikt från rummet och lyxig frukost med lika fin utsikt. Mysigt spa i lugn miljö, fick även en fin nessesär att ta med hem. Rekommenderas för de som vill ha en mysig och lyxig hotellvistelse!”

”Servicen, helheten, lyxigt! Magisk frukost med fantastisk miljö och personal Andra gången vi besökte Uppe House och definitivt inte den sista.”

Läs mer om Upper House här >>