Tävling i världsklass sätter Upper House Spa på kartan

Upper House Spa tävlar just nu i prestigefyllda World Luxury Spa Awards. Gästernas omdömen avgör vilket spa som tar hem utmärkelsen ”Världens bästa spa”.
– Den här tävlingen är extra rolig eftersom den avgörs av gästerna. Att de är nöjda med sin vistelse hos oss är det finaste betyget man kan få, säger Jenny Hayward, spachef på Upper House Spa.

Tävlingen avslutas den sjunde april. Fram till dess kan alla gäster gå in på Upper House hemsida och lägga sin röst. I juli hålls en utdelningsceremoni i Sankt Petersburg där vinnarna får ta emot priser i tävlingens olika klasser. Jenny Hayward tror att Upper House Spa har god chans att vinna.
– Det baserar jag på de fina gästomdömen vi får, och att våra gäster söker sig tillbaka till oss efter sitt första besök.

Jenny Hayward, Upper House Spa

Förutom sin medverkan i World Luxury Spa Awards bubblar Upper House Spa av andra nyheter och satsningar. Medlemmar i spaklubben kan sedan en vecka tillbaka avnjuta en frukost med milsvid utsikt när de kommer för att göra ett morgonyogapass. Dessutom har en ny form av yogaklass startats, där deltagarna får göra ett pass ”hot yoga” inne i Hamamstudion. Upper House Spa satsar också på att höja sin profil som hudvårdsspecialist.
– Vi har otroligt kompetenta hudterapeuter hos oss och har därför börjat med lite mer avancerade behandlingar. Vi hoppas kunna attrahera en ny kundgrupp som inte förknippat spa med hudvårdsbehandlingar förut, berättar Jenny Hayward.

Under våren kommer Upper House Spa även börja med en ny behandling som inspirerats av NASA. Det handlar om en speciell säng, från början skapad för astronauter, som med värme och vibrationer får gästen att hamna i mycket djup sömn.
– Projektet känns väldigt spännande. Vi hoppas att detta kommer bli en plats där man verkligen kan ladda upp sina batterier och fylla på med ny energi, säger Jenny Hayward.

Vill du rösta på Upper House Spa? Det gör du här >>

Läsa mer om Upper House Spa och boka in ett besök? Det kan du göra här >>

Visste du att…
… Upper House Spas kända glaspool är inspirerad av Grand Canyons utkiksplats som också är helt byggd av glas? Poolen skjuter ut från Gothia Towers 50 meter över marken och rymmer 40 ton vatten. På Upper House Spa går poolen under namnet ”Champagnepoolen”.