Sommar på Gothia Towers

Sommar i Göteborg betyder att staden sjuder av festivaler, sportevenemang, konserter och andra härliga upplevelser. Gothia Towers är det perfekta stället att ladda batterierna på mellan alla aktiviteter. För den som vill maxa sin göteborgssemester finns även massor att uppleva på hotellet.

Varför inte börja dagen med ett träningspass på Upper House Spa och fortsätta med ett dopp i den spektakulära glaspoolen, relax och någon härlig behandling? Eller testa Gothia Towers nya gym i Tower 1.

På hotellet finns det massor att njuta av. För barnfamiljerna finns Kidz at Gothia Towers – ett koncept som bara växer. Liseberg, som ligger mitt emot Gothia Towers, lockar alltid och många familjer väljer att stanna över natten. Hotellets Kidz Ambassadors tar emot barnen och bjuder på mängder av aktiviteter såsom cupcakedekoration, biovisning, tipspromenad, Tattoo station, ansiktsmålning, kidz moves, pingisturnering och pyssel av alla slag. De minsta kan busa och mysa i Kidz Corner och för stora barn finns pingis, shuffleboard, fotbollspel och iWall där de kan utmana någon i ett kul interaktivt spel som till exempel Parkour.
– Barnen älskar Kidz at Gothia Towers och även de vuxna tycker att det är fantastiskt, säger Lena Kallevik, director of creative events på Gothia Towers.

I The Gallery, konstytan i lobbyn, visas alltid en spännande konstutställning. I sommar är det tre olika utställningar som kommer varvas.

Alla fem restaurangerna har somriga menyer och eftersom de alla har olika inriktning finns det garanterat något för alla.

Den italienska restaurangen Ristoria stoltserar med uteserveringen där man kan avnjuta en god måltid eller nöja sig med en drink i solskenet. Heaven 23, högst upp i Tower 1, har i år fått ytterligare en bar och omgjord våning som väntar på alla sommargäster med godsaker från både kök och bar.

Upper House Dining, med en Michelinstjärna, håller öppet hela sommaren med fokus på casual dining. Terass med magisk utsikt  och perfekt ställe att njuta av ett glas bubbel.

Twentyfourseven, bar & café i lobbyn, kan du se på en spännande match på TV medan kidzen har fullt upp med andra aktiviteter i närheten. Alldeles bredvid finner du West Coast – en mysig bistro som serverar mat med fokus på västkusten.

Vill du ta del av allt spännande som händer i Göteborg i sommar? Besök goteborg.com, som är Göteborgs officiella turistguide, här hittar du många tips om vad du kan göra i Göteborg.
Läs mer här >>

Boka rum på Gothia Towers här >>

Boka hotellpaket  här >>