Snart börjar rekrytering till Upper House Spa & Relax

Spektakulärt Spa söker medarbetare med tystnadsplikt!

För den som jobbar med spabehandlingar och drömmer om att en dag få massera Madonna och ansiktsbehandla Robbie Williams öppnas nu en sällsynt möjlighet. Upper House Spa & Relax i Gothia Towers inleder inom kort en exklusiv rekrytering för att hitta de verkliga proffsen.

Under 2013 öppnar Upper House högst upp i det mellersta tornet i Gothia Towers. Det blir ett “hotell i hotellet” med rum, sviter, restaurang och spa som kommer att hålla internationell lyxklass.

Upper House Spa & Relax kommer att ha tre pooler, ett hamam, flera behandlingsrum och ett gym vars koncept har tagits fram med inspiration från en av världens mest exklusiva medlemsklubbar. Marie Yngvesdotter Nilsson är nytillträdd som spachef och börjar nu arbetet med att hitta medarbetare som kan leverera spaupplevelser till en kräsen målgrupp.
– Jag har hittat mitt drömjobb som kombinerar mötet med människor och service. Vi vill nu hitta medarbetare som alltid ser till personliga bemötandet som viktigast i kombination med sin profession. Jag ser gärna att de absolut bästa inom sitt gebit söker sig till oss då vi kommer leverera välbefinnande på en helt ny nivå i Sverige, säger Marie Yngvesdotter Nilsson, SPA Manager för Upper House Spa & Relax.

Upper house White arkitekter1
Illustration: White Arkitekter

Hotellet

Upper House kommer att ha 60 rum i storlekarna 30 m2, 40 m2, 50 m2 och en rockstjärnesvit på 150 m2. Detta blir första gången som ett hotell i Göteborg kan erbjuda ett boende värdigt världens största stjärnor. Hösten 2013 öppnar Upper House Spa & Relax.
För mer information om rekryteringen, mejla till: spa@gothiatowers.com

För mer information:
Alexandra Öfwerman, presskontakt
Micael Bindefeld AB
Mobil: 073-654 47 60
E-post: alexandra.ofwerman@bindefeldab.se