Danny Saucedo – Så här har du aldrig sett honom tidigare!

Efter Stockholmpremiären våren 2017 höjdes Danny Saucedo till skyarna av såväl press som publik för sin allra första dinnershow – NU. Succén var ett faktum. Efter en helt utsåld vår förlängdes showen och fortsätter hela hösten på Hamburger Börs. Därefter är det dags för Danny att inta Göteborg och The Theatre på Gothia Towers under våren 2018.

Med showen NU firar Danny 10 år som artist och står starkare än någonsin, med ständigt nya hitlåtar på listorna, som ”Dör för dig”, ”Såsom I Himlen” och ”Brinner i bröstet”.

Danny levererar en helt unik och nyskapande show full av energi, musikalitet och dans i spektakulär inramning. Det blir intimt och nära, med mycket humor och självdistans. Allt signerat regissör Fredrik ”Benke” Rydman och manusförfattare Martin Luuk. Med sig på scen har Danny en 10 man stor ensemble bestående av några av Sveriges absolut bästa dansare och musiker.

Spelar utvalda dagar mellan 29 mars-5 maj 2018

Varmt välkommen till vad vissa kallar för Europas mäktigaste upplevelsekomplex – vi säger kort och gott The Theatre. Här finns en plats för alla smaker; avnjut en 3-rättersmeny på våra mest exklusiva platser, njut av ett glas vin och titta på showen från våra barplatser eller tag plats på läktaren inför den sprakande showupplevelsen.

Presenteras av 2Entertain, i samarbete med Live Nation, Krall Entertainment och United Stage.

Åldersgräns: Kvällsshow 18 år, med målsman 13 år. Matinéshow 18 år, med målsman 8 år.
Föreställningslängd: 100 min