Information gällande Så som i Himmelen på The Theatre med anledning av coronaviruset

Publicerat 16 mars 2020

På grund av coronaviruset har regeringen tagit ett beslut, på rekommendation av Folkhälsomyndigheten, att allmänna sammankomster med mer än 500 personer ska förbjudas. The Theatre har en publikkapacitet på 1 700 personer. Förbudet gäller tills vidare.
Gothia Towers, arrangörerna Vickys Nöjesproduktion, Krall Entertainment och 2Entertain tar situationen på största allvar och håller sig uppdaterade om regeringens och folkhälsomyndighetens vidare anvisningar.
I dagsläget är det oklart om detta berör någon, vissa eller alla speldagar. Varje enskild kund kommer att få information om den berörs från arrangörerna, via den mail som uppgavs vid bokningstillfället. Information uppdateras också löpande på den här sidan.

Succéfilmen som hyllad musikal på The Theatre

Sällan har kritikerna och publiken varit mer enade – med Så som i Himmelen har musikalhistoria har skrivits. En av Sveriges mest älskade filmer har blivit hjärtevärmande musikal som får dig att skratta, gråta och sjunga med. Den musikaliska mästaren Fredrik Kempe har komponerat musik som tillsammans med ”Gabriellas sång” från filmen ger nytt liv till Kay Pollaks prisbelönta historia om dirigenten Daniel som återvänder till sin barndomsby och tar över den lilla kyrkokören, där han lär känna byns alla färgstarka karaktärer. Med värme och intensitet skildras den resa som påbörjas när vänskapsband knyts, fiendskap uppstår och kärlek börjar spira.

Idel beröm har haglat över musikalen som jämförts med storheter som KRISTINA FRÅN DUVEMÅLA och CHESS. Ensemblen har lovordats för sina skådespelarprestationer, sånginsatser, sin energi och individualitet. I huvudrollerna ser vi musikalvärldens hyllade stjärna Philip Jalmelid och Tuva B Larsen, världsstjärnan Malena Ernman, folkkära Morgan Alling/Björn Kjellman (alternerar i rollen som Arne under 2020), musikalstjärnorna och skådespelarna Anders Ekborg, Sofia Pekkari, Christopher Wollter m fl, Körens övriga sångglada medlemmar gestaltas av bl a Beatrice Järås, Rikard Björk, Thérèse Andersson Lewis, Linus Eklund Adolphson m.fl. Allt detta uppbackat av en stor orkester och ensemble, i regi av Markus Virta.

Så som i Himmelen spelas endast ett begränsat antal föreställningar 15 maj-14 juni. Det är också sista chansen att se originalensemblen.

Showen presenteras av Vickys Nöjesproduktion, Krall Entertainment & 2Entertian.

Boka här