THE RUN(A)WAY SHOW

Den 31 oktober hade DANNY premiär för sin nya show – ”The Run(A)way Show” på The Theatre i Göteborg. Hyllningarna har kommit från alla håll och både publik och kritikerkår är eniga. Det här är en show som verkligen tänjer på alla gränser för vad som är möjligt i sådana här sammanhang. ”Danny Saucedo har satt showribban i Sverige, vem mäktar att toppa det…?” skriver en recensent.

Danny bjuder på storslagen scenshow, där allt från den utsökta sharingmiddagen innan show till de hundraprocentigt synkroniserade dansstegen hos de tio dansarna är genomtänkta in i minsta detalj. Och allt på scen har sitt ursprung i den genialiske konstnären Dannys huvud. För där här är inget annat än POPART av bästa märke. Kritikerna är eniga – alltifrån de extravaganta kostymerna, den ovanliga scenlösningen och ljusdesignen har internationell klass. Dessutom har det i modern svensk pophistoria aldrig tidigare skapats en egen kläddesign, som är helt och hållet framtagen för artisten och hans entourage på scen.

Slutligen citerar vi Aftonbladet, som så perfekt förklarar essensen av showen: ”För i kväll är det faktiskt inte den påkostade showen som gör störst avtryck. Det är Saucedos mångsidighet. Han briljerar lika starkt i föreställningens fartfyllda latino-segment som när han skalar av och blottar hjärtat ensam på scen.”

Välkommen till en högklassig show med en av Sveriges främsta artister och underhållare!

 

Boka här

Showen produceras av 2Entertain och Krall Entertainment, i samarbete med United Stage. Showen sponsras av NA-KD och Mix Megapol.