Serverings- och barpersonal

Serverings- & Barpersonal till Volvo Ocean Race målgång

Under Volvo Ocean Races målgång, 21-28 juni, kommer Gothia Towers att bygga upp 3 restauranger där besökare och besättning kommer att kunna njuta av allt från ett glas champagne i nattklubbsmiljö till en grab and go-macka i farten. Närmare 150 personer beräknas arbeta i Frihamnens restaurangområde under dessa dagar, på årets häftigaste event. Är du en av dem?

 

Servering- & Barpersonal
Som servering- och barpersonal under Volvo Ocean Race målgång i Göteborgs hamn 21-28 juni ansvarar du för en viktig del av våra besökandes upplevelse. Vi erbjuder dig en spännande vecka och en upplevelse som du inte vill missa!

Hur ser din arbetsdag ut?
Du kommer tillsammans med dina medarbetare ansvara för att ge förstaklassig service bakom olika bar-anläggningar på Bananpiren i Göteborg. Du kommer att servera dryck och hantera kassan, din serviceförmåga och noggrannhet sätts på prov då det kan bli fartfyllda dagar med stort fokus på att kunna vara flexibel och hjälpa till där det behövs.

Arbetet kräver hög grad av service, social kompetens och god samarbetsförmåga.

Vem trivs här?
Om du är observant, trivs i ett högt tempo och har förmågan att kunna läsa av gästernas servicebehov, kan du mycket väl vara den vi söker. För att lyckas i denna roll har du lätt för att kommunicera och samarbeta, vi tror att du har både kassavana och erfarenhet från serviceyrken sedan tidigare. Har du dessutom ett intresse för både mat och dryck kommer du att trivas bra i din roll.

En förutsättning är att du kan jobba under hela perioden 21-28 juni, och för rätt personer finns även möjlighet till arbete under sommaren.

 

Är du intresserad?
Har du vad som krävs för att visa våra gäster vägen till en matupplevelse utöver det vanliga? Skicka in din ansökan snarast möjligt, då vi utför löpande urval.
Sista ansökningsdag 30 april.

Välkommen med din ansökan!

För att ansöka, klicka här >>


Denna rekryteringsprocess sker i samarbete med Adecco

liten


Gothia Towers är ett helägt dotterbolag i Svenska Mässan Koncernen och en plats för möten och upplevelser för människor från hela världen. Med allt under ett tak kan man snabbt och bekvämt ta sig mellan hotellet, restauranger, konferens- och mässanläggningen. Vi har ambitionen att bli Europas mest attraktiva mötesplats genom att erbjuda den bästa helhetsupplevelsen. Här finns utöver hotell & restaurang över 40 000 kvadratmeter yta för konferens, kongress, fest, evenemang, mässa och show. Vi har 1200 hotellrum och sviter, från prisvärd komfort till högsta internationella lyxklass. Våra populära barer och restauranger har något för alla smaker och tillfällen.
www.gothiatowers.com