Sandeng Art - fotoutställning 27 aug-8 sep

Konstutställning på The Gallery, Gothia Towers

SANDENG ART

För er som inte hann se dessa grymma foto sist, eller vill se mer, är Sandeng Art på ett kort besök igen:
Fotografier av Annika Clarholm, Johannes Berner, Mikael Göthage & Christer Ehrling
27 augusti-8 september

Fotokonst så som fotokonst borde vara, högklassig, kvalitativ och med material som lämpar sig både för hem och offentlig miljö.
Vi presenterar här fyra fantastiska fotografer som var och en står för kreativitet, känsla och uttryck som vi printat på FineArt och sedan laminerat och monterat på aluminium.

[columns]

[column layout=”two”]

Annika Clarholm
Foto: Annika Clarholm

[/column]

[column layout=”two”]

Annika Clarholm:
Verksam fotograf/bildkonstnär från Göteborg.
Fotograferar konstfoto såväl som porträttfotografering och företagsbilder/lifestyle. Hon har även olika konstprojekt såsom bildsättning av musik i sin portfolio.
Annika vill med sina uttrycksfulla och talande bilder, ibland pendlande mellan dröm och verklighet, förmedla en känsla. Hon har sitt egna och fritt konstnärliga fotografiska uttryck.
www.annikaclarholm.blogspot.se

[/column]

[/columns]

[columns]

[column layout=”two”]

Johannes Berner
Foto: Johannes Berner

[/column]

[column layout=”two”]

Johannes Berner:
Verksam som fotograf i Göteborg sedan 1994. Hans bilder är ofta barocka och fantasifulla, som om han ville visa hela världens komplexitet i var och varje bild.
Bilderna är färgrika fantasifulla. Det är därför jag blir så förvånad när jag nu ser de här bilderna från det storsvulstiga USA och jag blir glad när han gjort tvärtom – och istället påkallar vemodet och det avskalade; den ödsliga vardagen i en amerikansk gränd, det väntande bordet på en diner – eller när han ger en liten smådeppig gul bil under ett blommande hägn uppmärksamhet. Och när jag ser lite närmare har något lämnats kvar i varje bild. Något är glömt eller förlorat. Kanske är det fotografen själv som har tappat något på vägen, men så slår det mig att han nog snarare har hittat något.
www.bernerfoto.se

 

[/column]

[/columns]

[columns]

[column layout=”two”]

Mikael Göthage
Foto: Mikael Göthage

[/column]

[column layout=”two”]

Mikael Göthage:
Arbetar med kommersiell fotografi sedan 2002 och har sin studio i centrala Göteborg. Idag varvas stillbildsprojekten med rörlig bild och uppdragsgivarna är livsstils- och modemagasin och reklambyråer. Kolla in projekt på: www.gothage.com

[/column]

[/columns]

[columns]

[column layout=”two”]

Christer Ehrling
Foto: Christer Ehrling

[/column]

[column layout=”two”]

Christer Ehrling:
Verksam som fotograf i Göteborg sedan 1995. När han inte gör uppdrag söker han skönheten i det vardagliga, det igenkännbara i det besynnerliga, en beständig stund i det förgängliga. Han har gjort boken Asphalt Telegraph om hot rod-kulturen, och ställer ut sina bilder när tillfälle ges.
www.ehrling.se

[/column]

[/columns]