Nyårsafton 2017

  • Nyår på Gothia Towers

Nyårsafton på Gothia Towers

Fira in det nya året hos oss på Gothia Towers. Festligt eller lugnt – vi erbjuder flera olika alternativ från 545:-/person och även olika hotellpaket.

 

Våra hotellpaket

 

Nyårspaket på Imagine – fullbokat

Fira in det nya året med en stämningsfull 4-rättersmeny på restaurang Imagine, hela 100 meter över marken med oslagbar utsikt över ett glittrande Göteborg. Vi erbjuder ett sprakande hotellpaket med allt som hör nyår till. Säkra årets nyårsfirande, boka redan idag!


Nyårspaket på Ristoria

Fira in det nya året med oss på Ristoria! Vi vill ta med dig och dina vänner på en resa i matens och dryckens tecken genom världens mest älskade matland – Italien. Vi serverar en god italiensk 3-rätters meny med tillhörande italienska viner, kaffe samt Prosecco.
Boka ett komplett hotellpaket och njut av allt som hör nyår till!

Nyårspaket på Seasons 

Fira in det nya året med oss i vårt bubblande hus! Vi serverar en härlig nyårsbuffé för hela familjen på vår festvåning Seasons. Komplett hotellpaket med god mat och vin och allt som hör nyår till.Nyårsmiddagar & fest på Gothia Towers

 

Nyårslunch på Heaven 23

Njut av en fantastisk lunch sista dagen på året 2017! Det kan ju inte bli bättre än just på Heaven 23 med goda vänner, skaldjursplateau och en fantastisk utsikt över Göteborg!


Nyårsmiddag på Ristoria

Fira in det nya året med oss på Ristoria! Vi vill ta med dig och dina vänner på en resa i matens och dryckens tecken genom världens mest älskade matland – Italien. Vi serverar en god italiensk 3-rätters meny med tillhörande italienska druvor, kaffe samt Prosecco.
Dj underhåller efter 12-slaget.


Nyårsmiddag på West Coast 

På West Coast har vi har öppet precis som vanligt på nyårsafton! Mysigt och tillgängligt mitt i hotellets hjärta.
Från kl 12.00 erbjuder vi vår närproducerade á la carte-meny och serverar mat fram till 22.00.
Därefter kan du mingla och fira in 12-slaget i vår lounge till 01.00.

Nyårssupé på Heaven 23 

Klä upp dig i finaste nyårsblåsan och fira in det nya året med en sprakande nyårsmiddag! På Heaven 23, högst upp i Tower 1, firar du och dina vänner med 7-rätters nyårsmeny med havet i fokus och tillhörande vinpaket i 6 serveringar, milsvid utsikt över Göteborg och nyårsfyrverkerierna.
DJ underhåller de första timmarna på det nya året.


Avsmakningsmeny på Upper House Dining – Fullbokat

5-stjärniga Upper House restaurang, Upper House Dining – med en stjärna i Guide Michelin, erbjuder en extraordinär nyårsafton. Högst upp i vårt mittersta torn, på 25:e våningen med milsvid utsikt över Göteborg, avnjuter du och ditt sällskap en avsmakningsmeny med tillhörande vinpaket samt Champagne vid 12-slaget.