Mera Estrad

  • https://gothiatowers.com/wp-content/uploads/2012/10/Dukning-6.jpg

Variera efter behov

Tack vare en smart och flexibel planlösning används Estrad både som frukostmatsal och lunchrestaurang liksom festvåning med bar och scen. Med hjälp av skjut- och vikväggar kan lokalen delas av i fyra olika sektioner så att ni till exempel kan ha fördrink i en avdelning, bankettmiddag i nästa och show med dans i den tredje. För festkvällar kan en scen – stor nog att rymma en orkester – fällas ner från en av väggarna och önskar du en större eller högre scen ordnar vi det gärna. I Estrad finns också ett showkök där kockar kan visa sina färdigheter och servera gästerna direkt.

Frukost
På Estrad finner du en härlig och avslappnad frukostmiljö som garanterat ger dig en bra start på dagen. Buffén är rikligt tilltagen och innehåller bland annat nybakat bröd, goda pålägg, yoghurt, müsli, färsk frukt och nybryggt kaffe. Sjunk ner och koppla av.

Lunch
När våra konferensgäster ska äta lunch erbjuder vi en buffé med rik variation och fokus på medveten mat. För att tillfredställa smaker och behov har vi dagligen tre lunchalternativ: Kött, fisk och vegetariskt, varav en av rätterna är soppa. Till detta serveras en inbjudande salladsbuffé och som avrundning något förfriskande. Helt enkelt både smakrik och välgörande mat.

Middag
Som festvåning lämnar Estrads kök inget övrigt att önska. Inspirerade av tidens anda och med kreativa kockar i köket serverar vi läcker mat med stor variation. Vi lovar att göra vårt yttersta för att ditt arrangemang blir något alldeles extra.

Specialkost
Om du eller någon av dina gäster behöver specialkost är det bra om vi vet det i förhand. Uppge därför eventuella önskemål vid beställningstillfället. Har du funderingar på vad maten innehåller eller hur den är tillagad är du varmt välkommen att fråga. Vi finns här för er.

Anpassat och personligt
Ibland är den personliga vinkeln extra viktig. Vi arrangerar gärna skräddarsydda kvällar, till exempel med olika teman som choklad-, ost- eller whiskeyprovning. Det blir aktiviteter som är aptitretande, utbildande och teambildande – på en och samma gång.

Fakta

  • Antal sittande gäster: ca 700
  • Maxantal i lokal: ca 900
  • Scen (utbyggbar): 6 m x 3,40 m, 40 cm hög
  • Ljud, bildskärm (duk) och ljus för multimediaframställning finns.

Självklart utökar vi gärna kapaciteten efter dina önskemål och behov. Fråga oss gärna om offert med kostnadsförslag.

Möjlighet till avdelning i Estrad

Del 1 Korsvägen:
< 200 gäster sittande
< 160 bufféservering

Del 2 Skånegatan:
< 250 gäster sittande
< 250 bufféservering

Del 3 Ljusgården:
< 250 gäster sittande
< 250 bufféservering

Antal toaletter: 10 st

Entré:
Mässans gata 20 (vid Svenska Mässans huvudentré – mittemot Korsvägen, en rulltrappa upp)

Handikapphiss: Vid entrén

Bokning & information:

Kontakta vår restaurangbokning:
Tel: 031-750 88 05
Mail: restaurant@gothiatowers.com