Bankett

  • https://gothiatowers.com/wp-content/uploads/2012/09/Kongresshall.jpg

Furstligt för många

Årtiondets lansering, global konferens eller 100-årsjubileum? Tack vare våra resurser och generöst tilltagna kvarter kan vi åta oss de riktigt stora arrangemangen. Hos oss finns lokalerna, scenerna, tekniken och serveringen. För att inte tala om vår service som har formats, finslipats och hårdtestats i årtionden. Vi är med dig hela vägen från idé till genomfört program. Och tack vare vår erfarenhet och kreativitet kan vi förverkliga dina drömmar.
 

Kongresshallen

Teknik som lyfter
Det är när tekniken inte märks som den fungerar som bäst. Till vår kongresshall erbjuder vi alla tänkbara tekniska hjälpmedel som behövs för att få ditt arrangemang att kännas proffsigt, naturligt och flyta friktionsfritt. Lägg därtill en scen som är stor och bärkraftig. Som klarar av både bilar, teaterensembler och symfoniorkestrar. Dessutom har vi kunskapen och erfarenheten för de riktigt professionella scenprogrammen.

Kongresshallen är också en plats för minnesvärda middagar. Och när vi lyfter läktaren mot taket får vi en härlig bankettsal där alla platser har bra sikt mot scenen.

Vid servering av middag kan hela 1100 personer sitta här och vid biosittning rymmer Kongresshallen 1503 personer.

 

Ett axplock av våra events genom åren:

En internationell kongress med Dalai Lama som Keynote Speaker
Plenumsittning för 1 200 personer

SKF 100-års jubileum
Bankett för 1800 gäster och bland annat Sara Brightman som artist.

Volvo 75års jubileum
Bankett för 1800 gäster med bland annat kungligheter och Roger Moore på gästlistan. På scen Göteborgs Symfonikerna.

Hockey-VM
6000 ätande gäster i tre olika festvåningar med artistunderhållning.

Andra event
Gothenburg Horse Show, Davis Cup, EU toppmöte, Al Gore-seminarium, Bill Clinton-seminarium, Volvo Pentas 100 års-jubileum, Harry Potter-premiär med Bindefeld, Moderaternas Rikskonferens, Astra Zenecas julfest.

Kontakta oss:

Tel: 031-708 83 90
Mail: conference@gothiatowers.com