Konstutställning: Karolina Palmér

Live, love, laugh på Gothia Towers

– Konstutställning av Karolina Palmér

För femte året i rad ställer Karolina Palmér ut sin konst på Gothia Towers. 27 april-5 maj finns Karolinas konst till beskådning i hotellobbyn. På utställningen kommer det även att visas produkter från Karolinas inredningskollektion som lanseras av inredningsföretaget Dixie.

Färg och form är utmärkande i Karolinas målningar. Akrylmålningarna är naivistiska och det finns nästan alltid människor med på motiven.
– Jag vill förmedla lust och glädje med min konst och jag vill att människor ska inspireras av mina tavlor, säger Karolina.

Förutom fantastiska tavlor kommer Karolina även att visa upp produkter från hennes inredningskollektion som lanseras av inredningsföretaget Dixie. Det är dekorativa brickor, grytunderlägg, tändsticksaskar och kuddfodral med Karolinas uttrycksfulla motiv. Kollektionen har fått mycket uppmärksamhet och går att köpa i Sverige, Norge, Finland och Danmark.

Femte året i rad, det börjar nästan bli en tradition att ställa ut på Gothia Towers. Vad är det som gör just Gothia Towers så bra för din utställning?
– Min konst passar så bra in i hotellobbyn! Med ett så stort flöde av människor når jag en väldigt bred publik. Även människor som i vanliga fall kanske inte skulle gå på en konstutställning, vilket är jätteroligt, säger Karolina.

Karolina har även inlett ett samarbete med IKEA som kommer att lanseras i början av 2013. Vad detta gäller är en så länge hemligt…

Utställningen “Live Love Laugh” pågår 27 april-5 maj.

Karolina Palmér finns på plats:
Fredag 27 april, 15.00-19.00
Lördag 28 april, 13.00-16.00
Fredag 4 maj, 17.00-19.00
Lördag 5 maj, 13.00-16.00

Vill du veta mer?
Karolina Palmér, 0763-388498
Lena Kallevik, restaurangchef på Gothia Towers: 031-750 88 30.

För mer info om Karolina: www.kpalmer.se