Konstutställning: Jennifer Jezeroe

A Colourful Life…

Utställningen pågår 19 oktober-4 november i Gothia Towers hotellobby.

Gothia Towers presenterar en konstutställning av konstnär Jennifer Jezeroe. Utställningen pågår 19 oktober-4 november och tar plats i hotellets lobby.
– Jennifers konst är otrolig färgstark och glädjefull – passar jättebra in här hos oss, säger Charlotte Hagström, kvalitetsansvarig på Gothia Towers.

Jennifer lever för att skapa. Färgexplosioner och kreativitet ger henne livsglädje.
– Skapandet ger samtidigt tid för reflektion. Livsglädjen jag känner hoppas jag sprider sig vidare till andra genom min konst, säger Jennifer.

Måleri är Jennifers främsta konstform. Nyfikenhet och strävan att ständigt utvecklas har gjort att hon arbetar i flera olika tekniker.
– Just nu har jag ett fokus på akrylmålningar vilket vi kommer att se resultatet av under utställningen på Gothia Towers. I målningarna ser vi kvinnor som symboliserar olika tankar om livet, berättar Jennifer.

Premiär för kuddar
Jennifer har en inredningsbakgrund som även visar sig i hennes konst.
– Ja, jag skapar även stolar och lampor i samma stil som mina målningar, ofta recyclade. Jag gillar personliga saker som har en funktion – hela mitt hem är uppbyggt på den teorin. På utställningen blir det premiär för min senaste idé, kuddar med motiv från mina målningar, säger Jennifer.

Jennifers konst enligt henne själv:

”Min konst handlar om att tro på sig själv och vara stolt för den man är. Att ta tillvara på tid och ögonblick och det som verkligen betyder något. Jag önskar att min kreativa kraft kan ge människor självförtroende och mod att förverkliga sina drömmar!  Välkommen till ett färgstarkt liv! Jag hoppas vi ses på Gothia Towers!”

Fakta – Jennifer Jezeroe
Jennifer är både konstnär och visual merchandiser på ett svenskt modeföretag. Jennifer är 29 år och bosatt i Göteborg. Hon har målat och skapat i hela sitt liv och gick det Estetiska programmet Konst- och Formgivning på Schillerska gymnasiet i Göteborg. Därefter läste hon vidare till visual merchandiser, och efter några år i både mode- och inredningsbranschen längtade hon tillbaka till det egna skapandet. Hon bestämde sig för att satsa på konsten och detta blir hennes sjätte utställning på två år.

För mer info, kontakta:
Jennifer Jezeroe
Mobil: 0706-651408
Mail: jennifer@jezeroe.com

Charlotte Hagström, Gothia Towers
Tel: 031-708 84 44
Mail: charlotte.hagstrom@gothiatowers.com