Fotoutställning: Jan M Lundahl

Fotoutställning av Jan M Lundahl på Gothia Towers:

Bruce Springsteen & The E Street Band “Live in Black & White 1999-2012”

Frilansfotograf Jan M Lundahl har följt Bruce Springsteen sedan 1999, varit på ett 40-tal konserter och fotograferat närmare 15 st för Nils Lofgren på Bruce Springsteen and The E Street Band. Favoritkonserten att fotografera var den 5 juli 2008 på Ullevi.
– Jag fick fota hela konserten från valfria positioner från scenen, vilket inte är vanligt. Fantastiskt – lyckotårar på kinden efteråt och alldeles… soptom. Och, inte minst, det gav härliga foton, säger Janne.

Foto: Jan M Lundahl

Utställningen pågår 25 juli-19 augusti, och förutom i Gothia Towers hotellobby kommer även en del av utställningen finnas på Gothia Towers italienska restaurang Incontro. På Gothia Towers visar Janne upp det mesta och det bästa från konserterna han fotograferat – inte sällan med en anekdot till.
– Det känns otroligt roligt att ställa ut på Gothia Towers och Incontro. Jag hoppas besökarna ska få se nya och annorlunda sidor av Bruce Springsteen och The E Street Band, säger Janne.

Fotoutställningen passar extra bra med tanke på att Bruce Springsteen har två konserter här i Göteborg, 27 och 28 juli.
Vilken är din favoritlåt med Bruce Springsteen?
– Åh, det är många. My Hometown gillar jag mycket. Fast Badlands var den första låt jag tappade hakan av – så jag måste välja den, säger Janne.

Charlotte Tellermark är en mäkta nöjd hotelldirektör på Gothia Towers.
– Ja, det är fantastiska fotografier! Janne själv är ju en så härlig person, det ska bli jätteroligt att ha både Janne och fotoutställningen hos oss, säger Charlotte och fortsätter:
– Bruce Springsteen har varit min idol i många, många år. Tänk om The Boss själv kommer och tittar på fotoutställningen, vem vet – det kanske han gör, säger Charlotte med ett leende.

Fotoutställningen – Info:

Bruce Springsteen & The E Street Band “Live in Black & White 1999-2012” pågår i Gothia Towers hotellobby och Incontro 25 juli-19 augusti.
Janne själv är på plats vid utställningen: 27 och 28 juli: 13.00-14.30 (samt enligt överenskommelse)

Vill du vet mer? Kontakta:
Jan M Lundahl
, mobil: 0709-52 84 44
Charlotte Tellermark, hotelldirektör Gothia Towers:
Tel: 031-750 89 20
E-mail: charlotte.tellermark@gothiatowers.com