Ny tjänst på Gothia Towers

  • https://gothiatowers.com/wp-content/uploads/2013/10/OveDuell.jpg

Ove Duell blir Event & Catering Manager

2013-10-15
Ove Duell blir ny Event & Catering Manager på Gothia Towers i Göteborg.
– Det är få i Sverige som har den kunskap och bredd som Ove har. Jag är väldigt glad att Ove svarade ja på min fråga om han ville hjälpa oss att utveckla framtiden inom Gothia Towers, säger Mats Rofors, restaurangdirektör på Gothia Towers.

Ove Duell kommer närmast från Sodexo där han arbetat som Event Manager med huvudansvar för events och större arrangemang. Han har även den senaste tiden varit tillförordnad Sverigechef för Market Offer Food. Den 1 november börjar han sin nya tjänst på Gothia Towers.
– Det är en fantastisk förändring och utveckling som genomförts, och genomförs, på Gothia Towers. Inte minst ser jag fram mot kröningen av det tredje tornet vid årsskiftet 2014/2015! Väldigt roligt att få vara med på denna resa, säger Ove Duell.

Restaurangdirektör Mats Rofors är en mycket nöjd direktör.
– Ove har en mycket bred kunskap och erfarenhet inom event och catering. Han drivs av att leverera service och rätt kvalitet i alla sammanhang – han kommer att tillföra mycket här hos oss.

Namn: Ove Duell
Ålder: 55 år
Intressen: “Natur, foto, träna, botanisera i vinets värld, lirar gitarr hellre än bra…”
Motto du lever efter: “Ordning och reda, rätt kvalitet och roligt på jobbet!”
Det bästa du vet: “Känslan när man har genomfört ett stort event med lång planeringstid och där vi överträffat kundens och gästens förväntningar och alla är nöjda. Det är en väldigt speciell känsla att få dela den glädjen med kund och arbetskamrater.”

 

För mer info:
Mats Rofors, restaurangdirektör Gothia Towers:

Mail: mats.rofors@gothiatowers.com
Tel: 031-750 89 81

För högupplösta bilder, kontakta:
Jimmy Millblad, Gothia Towers
Tel: 031-750 89 90
Mail: jimmy.millblad@gothiatowers.com

Gothia Towers byggnation:
Gothia Towers byggs just nu ut till Europas största mötesanläggning i cityläge. Totalt investeras 1,2 miljarder kronor. När tredje tornet står klart i slutet av nästa år disponerar hotellet 1 200 rum och blir då ett av Europas fem största. Samtidigt skapas nya möteslokaler, restauranger och festvåning.
Redan första september i år invigdes Upper House, påbyggnaden på mittentornet, Gothia Towers 5-stjärniga systerhotell med bl a lyxiga hotellrum, gourmetrestaurang Upper House Dining och en spa- och relaxavdelning.