Seniorer på modet

En oförglömlig modeshow på italienska restaurang Incontro

Det är inte varje dag du får se en mannekänguppvisning där catwalken pryds av människor hämtade direkt från stadens äldre befolkning. Men nu är det dags! – Det ska bli jättekul, Incontro är precis rätt plats för detta! En mötesplats för alla oavsett ålder, som i Italien där alla umgås – unga som gamla, säger Lena Kallevik, restaurangchef på Incontro/Gothia Towers

Mannekängerna i modeshowen kommer från Centrums olika träffpunkter och boenden för äldre. De är stylade av elever på Burgårdens hår- och makeuputbildning och med kläder ur Seniorshops kollektion.
– Vi är så glada att få samarbeta med Göteborgs Stad & Burgårdens Utbildning och genomföra detta event. Det är ett enormt intresse så det verkar som detta är en “produkt” som saknas. Vi hoppas kunna göra fler tillfällen som detta på vår Italienska restaurang & pianobar, säger Lena Kallevik.

Intresset för modevisningen har varit enormt stort och biljetterna till showen tog slut snabbt.
– Det är ett enormt intresse så det verkar som detta är en “produkt” som saknas. Vi hoppas kunna göra fler tillfällen som detta på vår Italienska restaurang & pianobar, säger Lena Kallevik.

När: Måndag 7 november klockan 16.00
Var: Restaurang Incontro, Gothia Towers

Modevisningen är smygpremiär för “Kulturfestival i Centrum”, en kulturfestival som stadsdelen Centrum bjuder in till för 7:e året i rad. Festivalen pågår 7-18 november och bjuder på drygt 350 programpunkter. Kulturfestivalen invigs den 8 november kl 13.00 av stadsdelsnämndens ordförande Anna Sibinska. Ledare för kulturfestivalen för stadsdelen Centrums seniorer är Zsolt Szanto.

För mer information om Kulturfestival i Centrum, klicka här >>

Vill du veta mer? Kontakta: Lena Kallevik, restaurangchef Incontro:
Tel: 031-750 88 30
Mail: lena.kallevik@gothiatowers.com