Restaurang Incontro

Incontro – ny Festplats på Kulturkalaset

Under Göteborgs Kulturkalas, 16-21 augusti, är restaurang Incontro vid Gothia Towers en ny Festplats. – Vi har skapat ytterligare en festplats för alla på Kulturkalaset. Självklart blir det sköna toner med live pianomusik varje dag på stora scenen utanför. Maten är Italiensk och vi hoppas på sol & värme – som i Italien, säger Lena Kallevik, restaurangchef på Incontro.

Incontros uteservering

 

På restaurang Incontro vid Korsvägen blir det pianounderhållning både på dag- och kvällstid med spännande gästartister. Kulturkalaset till ära bygger Incontro ut.
– Framför Svenska Mässans stora entré bygger vi en stor scen, caféer och sittplatser. Här och även från vår ordinarie uteservering kan gäster se scenen bra och njuta av skön musik, säger Lena Kallevik.

Singelrelease, Så ska det låta och mycket mer
Till Festplats Incontro kommer bland annat en av Italiens bästa barpianister, Vincenzo Guglielmelli, som framför italienska hits varje kalasdag. Givetvis finns Incontros huspianist C-M Carlsson på plats och får besök av spännande gästartister, bland andra Jenny Silver.

På tisdagskvällen är det dags för “duelling piano” med Angelica Alm och Marika Willstedt från “Så ska det låta”. På onsdag kväll är det nypremiär för Incontros pianoquiz. Denna gång utomhus och alla som vill kan vara med och tävla.

På fredag släpper Lisa Ljungberg sin nya singel “Don´t You Wanna Know” som gjorde succé i P4:s program “Svensktoppen Nästa”. Lisa Ljungberg med band spelar live på Incontros stora utescen med start kl 21.00.

Incontro arrangerar Festplats Incontro i samarbete med CMC Music.

P.S Missa inte Boule-EM som pågår under Göteborgs Kulturkalas, 19-21 augusti på Svenska Mässan, vägg i vägg med restaurang Incontro.

Incontro, Gothia Towers italienska restaurang och pianobar, är en mötesplats för människor från när och fjärran. En kontinental och avspänt trendig miljö som gjord för mingel. Här serveras lunch, à la carte söndagsbrunch, smårätter på barnmenyn och äkta italiensk gelato. After worken på fredagar är populär. Skön pianomusik spelas live onsdag-söndag och under sommarhalvåret kan du njuta utomhus av stämningen på Incontros egna piazza.

Vill du veta mer?
Kontakta Lena Kallevik, restaurangchef Incontro:
Tel: 031-750 88 30
Mail: lena.kallevik@gothiatowers.com.