Pepperkaksutställning

Årets mest väldoftande utställning

För åttonde året i rad arrangerar Gothia Towers den populära pepparkakstävlingen/utställningen. – Det är våra gäster som bestämmer vem som segrar i tävlingen. Alla har möjlighet att komma in och rösta på sin favorit bland pepparkaksskapelserna, säger Charlotte Hagström, kvalitetsansvarig på Gothia Towers.

Gothia Towers har under flera år överraskat med spännande och annorlunda utställningar. Den traditionella pepparkaksutställningen är utan tvivel den mest väldoftande av dem alla.

Det verkar inte finnas några gränser för vad som kan byggas i pepparkaksdeg. Föregående år har det bland annat bakats en berg- och dalbana, eldsprutande drake, skor, handväska och klänning. I år deltar 13 bidrag.

Utställningen pågår i Gothia Towers lobby 1 december till 1 januari. Det är privatpersoner som tävlar. Alla har möjlighet att komma in och rösta på sin favorit bland kreationerna.

Första-, andra- och tredjepris delas ut i pepparkakstävlingen. Bland dem som röstat på det vinnande bidraget lottas det ut ett presentkort.

För femte året i rad:
I samarbete med Allwin kommer Gothia Towers och Svenska Mässan att ha en julklappsinsamling intill pepparkaksutställningen från 1-23 december. Där kan allmänheten lämna in julklappar som kommer att gå till mindre bemedlade barn som tillbringar julen på kvinnojourer, barnhem och andra allmänna institutioner i Göteborg.

Vill du veta mer…
… eller komma i kontakt med någon av de tävlande? Kontakta Charlotte Hagström:
Tel: 031-708 84 44
Mail: charlotte.hagstrom@gothiatowers.com.