Lego på Gohia Towers

Formel 1 bil i LEGO på Gothia Towers i sommar!

I hotellobbyn på Gothia Towers i Göteborg finns nu en Formel 1 bil i naturlig storlek, byggd av Legobitar. Bilen har redan väckt stort intresse hos både små och stora besökare. Utställningen av den röda racerbilen är ett resultat av ett samarbete mellan LEGO och Gothia Towers. Det innebär även att våra sommargäster har möjlighet att köpa LEGO i receptionen under sommaren vilket har visat sig vara mycket uppskattat.

Formel 1-bil i Lego

Alla är hjärtligt välkomna att komma in till Gothia Towers under sommaren och titta på bilen, vare sig man bor hos oss eller ej. Vi har också en tävling där det gäller att gissa hur många Legobitar som har gått åt för att bygga bilen.

Carina Lagerlöf på Lego Sverige tycker att Gothia Towers är en perfekt plats att visa upp racerbilen.
– Gothia Towers, där så många barn kommer förbi under sommaren, är en perfekt plats att ställa upp vår racerbil. LEGO väcker alltid stort intresse och det är spännande att nu få pröva att ha ett stort hotell som Gothia Towers som återförsäljare av LEGOs byggsatser, säger Carina Lagerlöf.

Utställningen kommer att pågå fram till den 8:e augusti och vinnaren som lyckas gissa bäst när det gäller antalet Legobitar som bilen är byggd av kommer att vinna en båtresa för hela familjen till Danmark med Stena Line och fri entré till Legoland.

Johan Sandström, Marknad- och Försäljningsdirektör på Gothia Towers:
– Det känns verkligen roligt att få möjligheten att ställa ut en Formel 1 bil gjord av LEGO eftersom den väcker sådant stort och positivt intresse från både gammal och ung. Det blir något spännande som händer i vår lobby under sommaren när vi har så många yngre gäster, ca 10 000-15 000 barn och ungdomar bor hos oss under sommarmånaderna!

Uställningen pågår fram till 8 augusti

För ytterligare information: Johan Sandström Försäljnings- & Marknadsdirektör, Gothia Towers:
Tel: 031-750 88 81

Carina Lagerlöf Area Manager, West, Lego Sverige :
Tel: +46 703 780 606