Krister Dahl

Ny Driftschef på Gothia Towers

Krister Dahl, lagledare för det Svenska kocklandslaget, blir ny Driftschef på Gothia Towers Restauranger i Göteborg. – Jag ser fram emot att börja arbeta på Gothia Towers. Det är ett företag under ständig utveckling och med en mycket spännande framtid, säger Krister Dahl.

Krister Dahl

Krister Dahl, 36, kommer närmast från Råda Säteri och Hällsnäs Konferens & Affärsklubb där han arbetat som driftsansvarig i 5 år. Han har en lång karriär inom restaurangbranschen bakom sig, och han är även en van vinnare – han är den enda i världen som har tre OS-guld i matlagning (varav ett som junior). Den 1 februari tillträder Krister Dahl sin nya tjänst som Driftsansvarig på Gothia Towers Restauranger.

Vad lockar dig till Gothia Towers?
– Det är ett otroligt spännande företag med framåtanda som hela tiden är på jakt efter nya saker. Samtidigt känns det som Gothia Towers satsar oerhört mycket på personalen och det gillar jag. Jag tycker om att jobba med utveckling, dels av personalen men också med frågor kring själva restaurangbesöket, säger Krister Dahl.

Finns det några likheter med ditt arbete som lagledare i det Svenska Kocklandslaget och ditt nya jobb som driftschef på Gothia Towers Restauranger?
– Ja, det finns flera. Bland annat är en viktig del att coacha personalen, att sätta samman grupper och skapa en vi-känsla. Jag har såklart ett stort fokus på kvalitet – både i kocklandslaget och på Gothia Towers, säger Krister Dahl.

Mats Rofors, Affärsområdeschef på Gothia Towers Restauranger, är en mycket nöjd man.
– Jag är väldigt glad och stolt övar att vi har lyckats knyta en så kompetent medarbetare till oss, vilket gör att vi kan fortsätta vår ständiga utveckling. Krister är en otrolig inspiratör, avslutar Mats Rofors.

FAKTA/GOTHIA TOWERS
– Gothia Towers är ett av Nodens största hotell med 704 hotellrum och sviter, 50 konferenslokaler samt 7 restauranger och festvåningar.
– Gothia Towers Restauranger driver restaurangverksamheten på Gothia Towers samt även montercatering samt restaurangverksamheten på Svenska Mässan.
– Gothia Towers är ett helägt dotterbolag till Svenska Mässan.

Vill du veta mer? Kontakta:
Krister Dahl:
Mobil: 0709-24 23 25
Mail: krister.dahl@kocklandslaget.se

Mats Rofors, Affärsområdeschef Gothia Towers Restauranger:
Tel: 031-750 89 81
Mail: mats.rofors@gothiatowers.com

För bilder, kontakta Jimmy Millblad, Gothia Towers marknadsavdelning:
Tel: 031-750 89 90
Mail: jimmy.millblad@gothiatowers.com