Årets Ametist

Gothia Towers vinner tungt pris

Gothia Towers i Göteborg har mötesbranschens bästa hemsida. Priset, “Årets Ametist”, delades ut på onsdagskvällen i samband med Konfex-mässan i Kista. Förutom äran består priset av en 30 kg tung ametistgrotta.
– Det är fantastiskt roligt att få den här utmärkelsen. Vi är både stolta och glada, säger Maria Anderson, marknadschef på Gothia Towers.

Årets Ametist premierar hemsidor bland hotell- och konferensanläggningar i Sverige som är säljande, informativa, användarvänliga och aktuella. En femmannajury med representanter från såväl reklam- som mötesbranschen har på uppdrag av Informus bedömt och betygsatt ett antal sajter.

Juryns motivering till Gothia Towers förstapris lyder:
“Lättöverskådlig, luftig och funktionell sida. Mycket aktuell och uppdaterad. Lätt att lägga bokningsförfrågan både som privatperson och mötesbokare. Bra sammanställning av konferenslokalerna med möjlighet att specialstudera varje enskild lokal. Plus för genomgång av säkerhet på anläggningen.”

Gothia Towers lanserade i september förra året sin nya hemsida.
– Vi lägger ner mycket arbete och energi på att göra vår nya hemsida så bra som möjligt – det känns skönt att få denna bekräftelse och juryns motivering visar att vi satsar på rätt saker, säger Maria Anderson.

Vill du veta mer? Kontakta:
Maria Anderson, marknadschef Gothia Towers:
Tel: 031-750 88 56
Mail: maria.anderson@gothiatowers.com.

För bilder, kontakta Jimmy Millblad, marknadsavdelningen Gothia Towers:
Tel: 031-750 89 90
Mail: jimmy.millblad@gothiatowers.com.

För mer information om Årets Ametist: www.aretsametist.se