Upper House

Upper House

Första september 2013 öppnade 5-stjärniga Upper House i Göteborg! Upper House är ett systerhotell till Gothia Towers och har byggts ovanpå Gothia Towers andra torn på våning 18-25.

Upper House är både ett personligt värdshus och ett modernt hotell av högsta internationella klass. Som ett “hotell i hotellet” med ypperlig service, enastående utsikt och fantastisk mat komponerad av Krister Dahl, Executive Chef på Gothia Towers, tidigare lagledare för kocklandslaget och flerfaldig OS-medaljör i matlagning och Gabriel Melim Andersson, köksmästare på Upper House.

Upper House består av hotell, restaurang samt Spa & Relax. Hotelldelen ligger på vårning 21-24 och består av 49 hotellrum, 4 Deluxe Suites samt en Grand Executive Suite fördelat på två våningsplan.
På Upper House Spa & Relax, på våning 18 till 20, möts västkusten och orienten i form av klassiska spabehandlingar, Hamam, pooler och bastur.

Upper House Dining ligger allra högst upp i tornet, på 25:e våningen. Här finns generösa fönsterpartier och milsvid utsikt över Göteborg. Menyn är uppbyggd kring sex rätter som komponeras utifrån de bästa råvarorna som finns i närområdet för dagen. Dessutom tillkommer ett antal överraskningsrätter som också bygger på råvarutillgången.

Besök gärna Upper House hemsida: www.upperhouse.se