Nya upplevelser på Upper House Spa

Alger, tång och ekologisk honung är viktiga beståndsdelar i nya “Spa Experience” på Upper House.
Jag kan utlova en fantastisk upplevelse. Och våra terapeuter guidar varje gäst genom vårt spa, säger Malin Gustafsson, chef för Upper House Spa.

Den nya sparitualen har utvecklats i samarbete med Grazette, leverantör av närproducerade spaprodukter med naturliga ingredienser.
– Vi har tagit fram en rad helt nya ekologiska produkter. Bl a en ansiktsserie med rengöring, peeling, mask och serum, berättar Malin Gustafsson.
– Sedan har vi en kroppsserie med schampo, balsam, shower gel, body lotion, bodyscrub och handbalm. Vi kan nu också erbjuda bastuhonung, kroppsolja och en ny hamamtvål.
Huvudingredienserna i produkterna är ekologiskt odlad honung och kalpariane, en alg eller tång som ger huden lyster och spänst.

Spa Experience är en ritual man som gäst utför på sig själv, man går från station till station.
– Man får med sig en necessär med alla produkter, tofflor, badrock och handduk. Sedan guidar våra terapeuter gästen runt genom anläggningen.
– Med vår nya, uppdaterade ritual får man en större upplevelse med mer produkter. Därför tar den också lite längre tid, jag skulle rekommendera att man avsätter två till tre timmar. Och bara njuter!

 

Boka en spaupplevelse >>