MTR Express

  • GothiaTowers
  • Höststaden Göteborg

Gothia Towers 

MTR Express

Gothia Towers ligger i centrala Göteborg, mitt i händelsernas centrum. Här bor du förstklassigt och kan koppla av i en internationell miljö med skön puls. Hotellet har 1200 rum och sviter samt 5 publika restauranger och barer. Granne med Liseberg, Universeum, Scandinavium och evenemangsstråkets alla scener och arenor och bara ett par kvarter från paradgatan Avenyn. Kombinerat med den fantastiska utsikten från våra torn ligger Göteborg bokstavligt talat för dina fötter.

Citybreak i Göteborg

Ta med familj, vänner nära och kära och unna er en härlig vistelse i Göteborg. Här finns ett brett utbud av aktiviteter för så väl gammal som ung, Liseberg, Universeum, härliga caféer, fartfyllda shower, konserter, festivaler och evenemang av alla slag, god mat, spa, shopping och mycket annat.
I samband med din bokning på Gothia Towers kan du smidigt köpa dagsentré till både Liseberg och Universeum samt även Göteborg City Card.

Vad händer i Göteborg, se What’s on >>

 

Erbjudande till dig som reser med MTR Express:

  • Specialpris 150:- i rabatt* per natt på alla rumstyper
  • Frukostbuffé
  • Gym
  • Wi-Fi

Period: Går att boka i mån av plats t.o.m. 2017.

Extrasängar
1 barn upp till 6 år får dela föräldrars säng utan extra kostnad.
Vi har även rum med en extrasäng för 1 barn upp till 12 år för 100:-/natt.
Vissa rum har även en bäddsoffa (140 cm) för upp till 2 barn (max 12 år) för 100:-/natt/barn.

Boka online >>

 

*Erbjudandet gäller som rabatt på ordinarie FLEX-pris i mån av plats och alla våra rumstyper och kan ej kombineras med andra rabatter, erbjudanden, avtalspriser eller klubbpriser. 

 

Välkommen till Göteborg och Gothia Towers!