Underhållning & aktiviteter

Stärk teamet!

Ett bra sätt att få en grupp människor att arbeta bra tillsammans är att låta dem leka tillsammans. Därför är nöjsamma gruppaktiviteter ett bra komplement till konferensens seriösa innehåll.
På Gothia Towers anordnar vi en rad olika aktiviteter för både små och större grupper. Vi ordnar naturligtvis biljetter till nöjesevenemang på stan åt dig, men vi kan faktiskt också hjälpa dig arrangera ett alldeles eget.

Vi kan boka artister eller förmedla kontakter åt dig. Vi bokar gärna in dig på idrottsevenemang eller arrangera en champagnesabrering på taket över vår cocktailbar, Heaven 23. Vi har också duktiga kockar och kunniga sommelierer och kan hjälpa dig att hitta inspirerande talare.

  • https://gothiatowers.com/wp-content/uploads/2012/12/Ostron.jpg
  • https://gothiatowers.com/wp-content/uploads/2012/09/shutterstock_19184914.jpg
  • https://gothiatowers.com/wp-content/uploads/2012/09/Armagnac.jpg
  • https://gothiatowers.com/wp-content/uploads/2012/09/choklad.jpg

Våra aktiviteter

Älskade ostron!

Välkomna på ostronöppning på West Coast, Gothia Towers senaste restaurangtillskott! Ni får lära er allt som är värt att värt att veta om våra fantastiska ostron och naturligtvis också smaka på dem. West Coast är mycket riktigt en restaurang med västkustprofil, med saluhallskänsla som satsar på närodlat och hållbarhet. En hyllning till västkusten!
Passar grupper mellan 8 och 25 personer.

Sabrering på hög nivå

Sabrering är det absolut festligaste sättet att öppna en flaska champagne på. En av våra duktiga sommelierer guidar dig och ditt sällskap genom konsten att öppna en flaska champagne med en sabel – 70 meter över havet, på taket över Heaven 23. Du får lära dig den spännande historien kring den här traditionen och förstås prova själv om du vill.
För grupper upp till 15 personer.

Dryckesprovningar

Att prova drycker tillsammans är inte bara ett bra sätt att umgås och skapa gemenskap, det ger också inspiration och ny kunskap. Ta med dina kolleger, vänner eller kunder och utforska vin, whiskey, rom eller olika sorters avec. Våra kunniga och engagerade sommelierer guidar.

Chokladprovning

Alla älskar choklad och chokladprovning är perfekt att göra tillsammans med till exempel arbetskamrater eller kunder. I samarbete med Berzelii Choklad erbjuder vi ett inspirerande föredrag, chokladprovning eller chokladbuffé.
Passar grupper mellan 10 och 20 personer.

För mer information, kontakta:
Tel: 031-708 83 90
Mail: conference@gothiatowers.com