Trubadur/Pianounderhållning

Definitionen på en Trubadur: ”Trubadur är en sångare, låtskrivare och kompositör som oftast framträder solo, med visor och ballader”.

Vi erbjuder musikunderhållning i alla storlekar och musikalisk inriktning så det ska passa just ert behov. Inom genren trubadur kan vi erbjuda flera olika lösningar och en mängd fantastiska artister i flera format. T ex gitarr och sång, piano och sång eller varför inte en intim trio som skapar go stämning på ert arrangemang.

En trubadur eller pianounderhållare kan t ex spela i er monter för att skapa en härlig atmosfär och utan att ta för mycket fokus från er verksamhet. Eller varför inte i samband med drinken, after worken eller till kaffet när ni avnjutit en god middag. Möjligheterna är många, låt oss hjälpa dig att hitta rätt alternativ som passar för dig och era behov.

Pris

Priset varierar beroende på vilken artist samt eventlokal ni bokar samt den storlek på scen och teknik som krävs.
I priset ingår alltid artistgage, scen, teknik samt tekniker, kost och eventuell logi för artister.
Vi erbjuder pris från: 10 100:-
Kontakta oss för offert.
Samtliga priser är ex moms.

Vill du ha en trubadur eller pianist till tex fördrinken på Julfesten i East Banquetting Hall (middagsittning för 350-1000 personer)? Kontakta oss för ett paketpris tillsammans med ert bokade Showpaket (Small, Medium eller Large).

För  mer information

Konferensbokningen
Tel: 031-708 83 90
Mail: conference@gothiatowers.com