Magiker: Gaston

Gaston är en sann entertainer och kan konsten att roa och samtidigt fascinera med trollkonster. Han varierar fyndiga, personliga funderingar med galna trick. Urgammalt trolleri presenterat på helt nytt vis.

Gaston är en av Sveriges vassaste och bästa magiker. Vid Svenska mästerskapen 2013 korades han till Svensk Mästare i Magi, Svensk Mästare i Allmän Magi, Svensk Mästare i Scenmagi samt vinnare av Grand Prix år 2013.

Gaston finns i flera olika paket. Tex magi på riktigt nära håll, ofta i åskådarnas egna händer. Den magiska upplevelsen är en stämningshöjare och en minst lika effektiv isbrytare som ett glas champagne. Utmärkt för mässor, mingelsituationer eller vid borden mellan rätterna.
Eller kanske en större scenshow med magi på stor som liten scen, serverad  i stand-up-format. Innehåller en blandning av jonglering, svärdslukning och naturligtvis trolleri, smaksatt med charmig humor som garanterat lockar till hjärtliga skratt.

Pris

Priset varierar beroende på vilken eventlokal ni bokar samt den storlek på scen och teknik som krävs. I priset ingår alltid artistgage, scen, teknik samt tekniker, kost och eventuell logi för artister.

Prisexempel:

Seasons, middagssittning 300 personer: 29 100:- 
Gothia Towers Ballroom
, middagsittning upp till 1100 personer: 62 000:-

Gaston passar även utmärkt som komplement till Showpaketen Small, Medium och Large. Tex som mingeltrolleri vid fördrinken.Kontakta oss för ett paketpris tillsammans med ert bokade Showpaket (Small, Medium eller Large).

Samtliga priser är ex moms.

För mer information

Konferensbokningen
Tel: 031-708 83 90
Mail: conference@gothiatowers.com