Anna Bromee

Anna Bromee är skådespelare, sångerska och manusförfattare. 2011 belönades hon med Bosse Parnevik-stipendiet. 

Senast syntes Anna under 2013 i ”Allo allo ´emliga armén” med Eva Rydberg och Sven Melander i Helsingborg, samt i farsen ”Campa i klaveret” på Sverige-turné, med bl a Claes Månsson. Under hösten 2013 medverkade hon i Kristallen-vinnande ”Partaj” i Kanal 5 med bland andra Christine Meltzer, och hon har även tävlat i ”Doobidoo” tillsammans med Claes Malmberg.

En underhållningskväll med Anna Bromee är specialanpassad för eventet och dig som kvällens gäst/kund. Den kan till exempel innehålla två, tre rappa & komiska inhopp under middagen om cirka 5 minuter som drar igång kvällen. Där blandas stand up-inslag med musik och rappa imitationer. Eller allsång, som Anna gör med glimten i ögat till eget gitarrkomp.

Drottning Silvia
Vem vet, kanske kan självaste drottning Silvia dyka upp någon gång under kvällen, i full galastass med ett specialskrivet tal? Babben Larsson och Maud Olofsson kan lära ut sina bästa raggningstrick – och Maria Montazami kan bidra med mer eller mindre kloka teorier om världens stora frågor.

Till kaffet gör Anna, efter önskemål, ett längre sammanhängande program om ca 20 minuter med ännu fler imitationer, gags med publiken och dialektartilleri. Hon gör komiska och musikaliska inslag till specialarrangerade förinspelade backtracks. Allt serveras med en stor portion värme och glimt i ögat.
Passar utmärkt för både svenska som internationella gäster.

Expressens ord om Anna: ”…multiartist som äger scenen med charmig intensitet när hon imiterar eller musicerar”.
Aftonbladets ord om Anna: ”Henne ser vi gärna mer av”.

Pris

Priset varierar beroende på vilken eventlokal ni bokar samt den storlek på scen och teknik som krävs. I priset ingår alltid artistgage, scen, teknik samt tekniker, kost och eventuell logi för artister.

Prisexempel:

Seasons, middagssittning 300 personer: 34 000:-
Gothia Towers Ballroom
,middagsittning upp till 1100 personer: 67 000:-

Samtliga priser är ex moms.

För mer information

Konferensbokningen
Tel: 031-708 83 90
Mail: conference@gothiatowers.com