Underhållning

Vår musik- och underhållningsmeny har inga gränser – vi tar fram ditt önskemål på artist och hjälper dig välja rätt för ditt event. Nedan följer förslag på paket i olika nivåer, samt konferencierer, föreläsare och DJ:s.

Specialproducerad underhållningen levereras till ditt event efter just dina behov och önskemål. Inget uppdrag är för stort – eller för smått. I samarbete med 2Entertain är vi stolta över att presentera några av Sveriges mest folkkära artister, band, underhållningskoncept, komiker och föreläsare. Vi hjälper vi dig med både artister och färdiga underhållningskoncept.

Förutom dem vi presenterar nedan kan vi även erbjuda artister som Erik Saade, Jessica Andersson, Magnus Carlsson, David Lindgren, Andreas Weise, Robert Wells, Jörgen Mörnbäck och många fler. Kontakta oss för offert!

Showpaket – Small

“Dance the Night Away”

En musikalisk tidsresa genom de bästa danslåtarna från 50 till 90-talet. Allt serverat med trestämmig sång, mycket dans och flera kostymbyten. Garanterat party med något för alla musiksmaker.

LÄS MER >>

“Anna Bromee”

Perfekt middagsunderhållning för det mindre sällskapet. Anna gör ett musikaliskt och komiskt scenprogram som kan delas upp i flera set, helt efter era önskemål.

LÄS MER >>

Showpaket – Medium

“Hits of Sweden”

Internationell show med mycket smak av Sverige. Finstämmig sång med fyrstämmiga arrangemang och vackra duetter. Varvas med klassiska partyhits i full fart med dans och kostymbyten.

LÄS MER >>

“Fantastic Four”

Upplev de bästa hitsen från 50- och 60-talet. Allt snyggt förpackat med  fyrstämmig sång, fingerknäppen, de klassiska dansstegen och snygga kostymer.

LÄS MER >>

Showpaket – Large

“Celebration”

Storslagen show med 10 artister som levererar massor av internationella hits, välförpackat med sång, dans och flera kostymbyten.

LÄS MER >>

“Drömmen om Las Vegas”

En helkväll med internationella superhits som framförs live till välkoreograferad dans, varvat med imponerande cirkusnummer.

LÄS MER >>

Stand-up

Stand-up: Thomas Petersson

Nu kan ni passa på och förgylla ert arrangemang med en av landets mest populära komiker, Thomas Petersson. Vill ni ha en rolig kväll, då ska ni boka Thomas.

LÄS MER >>

Stand-up: Stefan Oldelberg

Stefan Odelberg har ett unikt sätt att leverera Stand-up på. Tänk er att ni gör en cocktail utav Red Bull, Celsius, sportchoklad, 2 koppar kaffe samt avslutar med att sockra kanten på glaset…

LÄS MER >>

Magiker/Trollkarl

Magiker: Stefan Odelberg

Med sin side-kick ”Håkan” levereras en show som i högsta grad tar sig an publiken på bästa sätt. Personer ur publiken tas om hand kärleksfullt på scenen. Svenska eller utländska gäster, ja då passar denna show som handen i handsken.

LÄS MER >>

Magiker: Gaston

Gaston är en sann entertainer som kan konsten att roa. Passar perfekt som mingel- och middagsunderhållning eller i en mässmonter. Dessutom passar Gaston lika bra för såväl svenska som internationella gäster.

LÄS MER >>

DJ

DJ:s

Vi erbjuder DJ för alla typer av event. Vill du ha en specifik DJ? Vi kan erbjuda ett flertal!

LÄS MER >>

Trubadur/Pianounderhållning

Trubadur/Pianounderhållning

Vi erbjuder musikunderhållning i alla storlekar och musikaliska inriktningar så det ska passa just ert behov.
Tex en trubadur eller pianounderhållning av olika slag.

LÄS MER >>

Coverband

Coverband

Vill du ha full fart på ditt arrangemang? Vi tillhandahåller de bästa Coverbanden, som är experter på att skapa den rätta partykänslan.

LÄS MER >>

Coverband: The JukeMoband

The JukeMoband är ett professionellt band med mycket kompetenta musiker. De har en mycket bred repertoar med allt från pop, rock, de klassiska partyhitsen till sofistikerad cocktailmusik.

LÄS MER >>

Konferencier

Anna Bromee

Anna Bromee är skådespelare, sångerska och manusförfattare. År 2011 belönades hon med Bosse Parnevik-stipendiet. Anna har medverkat i flertalet TV- och liveproduktioner och har en bakgrund som
manusförfattare och producent på SVT.

LÄS MER >>

Lotta Engberg

Med musikhögskoleutbildning i botten och schlager, dansband, show, musikal, revy och programledarjobb i TV, har Lotta Engberg vuxit till en av landets mest folkkära och skickliga artister.

LÄS MER >>

Tony Irving

Tony Irving har bland annat varit en av de allra bästa internationella tävlingsdansarna inom ”Ballroom Dance”. Han har även tränat upp några av dagens bästa dansare.
Svenska folket känner nog mest igenom honom som juryordförande i TV4:s Let’s Dance.

LÄS MER >>

Stefan Odelberg

Stefan har jobbat i mer än 15 år i underhållningsbranschen och han löser alltid sitt konferenciersskap efter önskemål. Med humor om så önskas.

LÄS MER >>

Föreläsare

Hallar

Bert Karlsson

Entreprenören Bert Karlsson har under sin digra karriär rört sig genom svenskt näringsliv likt en kameleont, ständigt på jakt efter nya affärsmöjligheter.
Nu delar han med sig av sina fram- och motgångar!

LÄS MER >>

 

Tony Irving

Tony Irving har bland annat varit en av de allra bästa internationella tävlingsdansarna inom ”Ballroom Dance”. Han har även tränat upp några av dagens bästa dansare.
Svenska folket känner nog mest igenom honom som juryordförande i TV4:s Let’s Dance.

LÄS MER >>