Mötesrum som du vill ha dem

Våra flexibla mötesytor erbjuder fantastiska möjligheter för såväl det stora till mycket stora mötet.
Lokalerna E, F, G och H kan nyttjas separat eller i kombination och kan utformas efter just ert möte och arrangemang.

VIP-lounge
E-hallarna

Mycket uppskattade lokaler för lite större möten, lanseringar, fester, events och mer. Här finns fyra fräscha rum med kapacitet på mellan 140 och 310 personer, varav tre kan slås samman för att klara 500 gäster. Den ljusa loungen har egen entré som vetter mot Scandinavium och stora glasytor ut mot gatan. Med sina 665 m2 är den perfekt för mingel för upp till 400 personer, mat, registrering och utställningar.

LÄS MER >>

F-hallarna
F-hallarna

Våra F-hallar är rejäla, extra flexibla och har egen entré och fin utsikt mot Liseberg. Totalt finns där 6 mötesrum med en kapacitet på mellan 220 och 330 gäster vardera. Finessen är att rummen kan kombineras med varandra på många olika sätt. Två mötesrum klarar ca 600 personer, slår man samman alla sex och Expohallen blir totalytan 4 400 m2. Tillräckligt för 2 000 sittande middagsgäster.

LÄS MER >>

G-hallarna
G-hallarna

Här finns fyra rum med en kapacitet mellan 220 och 370 personer , varav vissa kan slås samman till större mötesytor. Resultatet blir en populär lokal för möten, utställningar och event. Ytan är 2 500 m2, vilket innebär plats för upp till 1700 sittande middagsgäster.
I direkt anslutning finns foajéutrymmen som är perfekta för utställningar mingel eller catering.

LÄS MER >>

H-hallarna
H-hallarna

Här finns några av våra mest uppskattade och flexibla mötesytor. Två mötesrum för 245 respektive 285 personer som enkelt kan slås ihop till ett, då med en kapacitet på 500 personer. Bredvid dem ligger H-hallen med en yta på 1 400 m2, perfekt för utställningar och catering. Hallen är extra populär för lanseringar, bland annat för att den ligger i direkt anslutning till hissarna.

LÄS MER >>

Expohallen
Expohallen

Expohallen är 550 m2 stor och har fantastisk panoramautsikt mot Liseberg. Den har dessutom en helt
egen entré, vilket gör den perfekt för spektakulära och exklusiva event, fester, lanseringar eller utställningar. Expohallen används också ofta för utställning, mingel eller catering i samband med möten i F-lokalerna.

LÄS MER >>