Gott om plats för många. Och för få.

Vi har konferensplatser för sammanlagt 8 800 personer i 60 lokaler. Hälften av dem klarar från 120 sittande gäster och uppåt. Alla dessa har scen och kan förändras efter dina behov. Våra konferenstekniker hjälper dig gärna.

Extra stolta är vi över vår stora kongresshall. Normalt har den sittplats för drygt 1 500 gäster men kan också bli en bankettsal för 1 100. Vi lyfter helt enkelt upp läktarna i taket.
Blir ni riktigt, riktigt många? I vår C-hall möts 2 800 personer i högsta internationella klass. Och räcker inte det ligger vår samarbetspartner Scandinavium vägg i vägg.

För att se vår orienteringskarta (pdf), klicka här >>
För att se en översikt över våra möteslokaler och hallar (pdf), klicka här >>
För att se 3D-skiss över Gothia Towers, klicka här >>

Folder – Gothia Towers (pdf), klicka här >>

Unika mötesrum

Våra unika mötesrum

En konferens på 28:e våningen med utsikt över hela stan? Eller kanske ett möte kombinerat med ett spabesök? Eller arrangera ditt möte med en alldeles egen entré. Vi har flera unika alternativ för det mindre mötet.

LÄS MER >>

Konferens

Konferens 1-180 personer

Vi har fasta konferenslokaler för mellan 2 och 180 gäster. Men tro för den skull inte att de inte är flexibla. Inte nog med att inredningen i dem kan anpassas till situationen och dina önskemål, de kan också kombineras för större sällskap och speciella ändamål. Läs vidare nedan!

LÄS MER >>

Flexibla

Våra flexibla mötesrum 180-800 personer

Ju större ett möte blir, ju större krav ställs de på de lokaler de ska äga rum i. Våra rum för medelstora och stora mötet är ändamålsenliga och komplett utrustade, men också mycket flexibla. E-, F, G-och H-lokalerna kan använda separat, men också kombineras till helt nya ytor, som också är utmärkta för event och utställningar.

LÄS MER >>

Kongresshallen

Kongresshallen 364-1500 personer

Kongresshallen är en modern lokal för större kongresser och möten. Här finns läktarplatser för upp till 1 500 mötesdeltagare, stor scen med all teknik, loger och tolkrum. Men inte nog med det, på två timmar kan vi göra om hallen till bankettsal för 1 100 sittande gäster, bl a genom att hissa upp läktarna i taket. Lägg till stor foajé och egen entré och du har en unikt flexibel mötelokal, med storkapacitet och perfekt logistik.

LÄS MER >>

Hallar

Hallar & foajéer 300-6000 personer

Våra mötesytor är inte bara rum och hallar, utan också foajéer och stora ytor som ofta används för utställningar av olika slag. Men de kan också vara också perfekta för events, banketter och mingel i riktigt stor skala. B-hallens drygt tiotusen kvadratmeter är perfekt för de största arrangemangen och Kongressfoajén och J-loungen utmärkta för catering och utställningar.

LÄS MER >>