Möten | Mer info: Middag

Heaven 23

Heaven 23 är en topprestaurang på fler än ett sätt. Här är det inte bara fantastisk utsikt åt alla väderstreck, det råder också allra högsta klass på både kök och service.

I restaurangen väljer du mellan ett flertal säsongsbetonade och moderna rätter, med franska och svenska förtecken. Dessutom finner du en trendigriktig bar med internationell miljö och skickliga bartenders. I baren serverar vi även räksmörgåsen alla pratar om – King Size.

På Heaven 23 finner du också Europas kanske bredaste utbud av österrikiska viner och ett ovanligt stort kunnande kring vin i allmänhet. Inte minst hos våra inspirerande och engagerade medarbetare. Kom och njut av miljön, människorna och maten.

Antal sittplatser: Matsal 90, bar 70.

Incontro

På restaurang Incontro kan du njuta av det bästa Italien kan erbjuda – italienskt kök kombinerat med trendkänslig inredning, livemusik och en trivsam bar, som gör att man gärna dröjer sig kvar.

Som bekant äter man alltid tillsammans i Italien och maten serveras i en aldrig sinande ström. Det här sättet att äta middag brukar kallas In Compagnia, lite enkelt översatt “i sällskap av andra”. På Incontro kan du prova dig igenom flera olika In Compagnia-menyer och uppleva Italien på hemmaplan.

På vardagarna njuter du av vår omtyckta lunchbuffé och på söndagar serverar vi vår omtalade brunch. Varje fredag är det after work med kontinental känsla, live musik och mingel.

Antal sittplatser: Matsal 90, bar 80, uteservering 120

West Coast

Restaurang West Coast är en modern bistro med fokus på havets läckerheter samt närproducerade och ekologiska råvaror från Göteborgsregionens producenter.

Stora kött- och fiskdiskar, fisk- och skaldjursakvarium och en ostrontrappa skapar en restaurang med saluhallskänsla. Utanför restaurangen kommer det under nästa år dessutom att upprättas ett växthus för att kockarna ska kunna odla de grönsaker och örter som ska användas i tillagningen.

West Coast ligger i direkt anslutning till hotellets lobby och är öppen för alla såväl Göteborgare och hotellgäster som turister och affärsresenärer på besök i Göteborg. På West Coast finns det cirka 70 sittplatser, en intilliggande loungedel samt en bar.