God mat ger bättre möte

Läcker fikabuffé, välsmakande konferensluncher och stämningsfulla middagar. Gothia Towers generösa utbud av restauranger och festvåningar med olika specialiteter och profil garanterar att ditt sällskap kan få just de måltider ni önskar.
Alla måltider under din konferensvistelse bokas via vår konferensbokning på 031-708 83 90.

Krister Dahl hälsar välkommen!

Det finns bara en person i hela världen som vunnit fyra guld i det som brukar kallas ”mat-OS”, nämligen den internationella matlagningstävlingen på matmässan Culinary Arts. Hans namn är Krister Dahl.
KristerDahl
Numera är han Executive Chef på Gothia Towers. Det är han som står som garant för att all mat och dryck som serveras under vårt tak – från fikavagnar till gourmetmenyerna på Upper House Dining – alltid håller högsta klass.

Krister har över två decenniers erfarenhet i yrket, med bland annat Nobelmiddagar, prestigefyllda chefskockspositioner och många år som medlem i Kocklandslaget bakom sig. Han har också framgångsrikt drivit egen restaurang.

Nu hälsar han dig välkommen till Gothia Towers och önskar dig smaklig spis!

Fikabuffé
Fikabuffé & kaffepaus

Det är i fikapausen nya idéer föds. Det har vi tagit fasta på och hos oss har du olika alternativ beroende på hur många ni blir under ert möte.

LÄS MER >>

Lunch
Lunch

”Allt under ett tak” är lite av valspråket på Gothia Towers. Och att det finns en anledning till det visar sig inte minst i vårt restaurangutbud. Att kunna luncha på nära håll gör mötet mer effektivt, och då det bra att ha mycket att välja på. Nedan finner du snabbinfo om våra lunchrestauranger.

LÄS MER >>

Middag
Middag

En kulinarisk upplevelse är så mycket mer än bara en god bit mat. Det handlar om dofter, smaker och utsökta råvaror, tillagade med omsorg och kärlek. Kanske också serverade med en gnistrande show som inramning eller ackompanjerade av ett behagligt pianospel i bakgrunden. Oavsett vad du söker lovar vi en upplevelse utöver det vanliga.

LÄS MER >>