Warning: getimagesize(/var/www/html/wordpress_gothiatowers/current/public/wp-content/uploads/2013/02/Kongresshallen-foajén-SEB-kaffe.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/wordpress_gothiatowers/current/public/wp-content/themes/rttheme18/rt-framework/functions/rt_resize.php on line 219

Kongressfoajén

Kongressfoajén används oftast för registrering, utställning och catering vid stora möten. Här finns både kontor och kök, entré med stor kapacitet och rulltrappa upp till plan 1.
Marmorgolv och fantastisk panoramautsikt över Skånegatan och stora fönster in mot Scandinavium gör Kongressfoajén till en fantastisk plats för mingel och fest.

Här kan vi duka till sittande middag för 500 personer och ta emot upp till 1 000 mingelgäster. Kongressfoajén används ofta för mingel och fördrink i samband med banketter i Kongresshallen. Den är också populär för luncher och utställningar i samband med möten i Kongresshallen, samt för middag och mingel för gäster som samtidigt vill titta på evenemang i Scandinavium. Vi drar naturligtvis också in ljud från arenan.

 

Information & bokning

Kontakta vår eventbokning
Tel: 031 708 83 90
Mail: events@gothiatowers.com