• kickoff gothia towers
    Allt för den oförglömliga festen
  • Allt för den oförglömliga festen

Vi har allt för fest och bankett under ett tak, från flexibla lokaler i olika storlekar till mat, dryck och hängiven personal. Bolla din bankettmeny med oss för att få en oförglömlig kulinarisk upplevelse.

Fest & bankett

Festvåningar

Festvåning på 29:e våningen

Imagine – festvåning på 29:e våningen

Högst upp i vårt 3:e torn, på 29:e våningen, finns vår nya festvåning: Imagine. En fantastisk lokal med milsvid utsikt åt alla väderstreck. 100 meter över marken i Göteborgs högsta hus. Festvåningen med restaurang och skybar passar utmärkt för fester och arrangemang av olika slag.

LÄS MER >>

Gothia Towers Ballroom

Gothia Towers Ballroom

De allra flesta av våra lokaler är mycket flexibla och kan skräddarsys för dina behov. Men Gothia Towers Ballroom är den verkliga kameleonten. Dels en högklassig kongresshall med stor scen med komplett teknik och läktare i amfiteaterform för 1 500 personer, dels en fantastisk banketthall för upp till 1 100 sittande gäster, som alla har bra sikt mot scenen.

LÄS MER >>

seasons

Seasons

En ombonad restaurang med möjlighet till både stora och små middagar.

LÄS MER >>

Bryggan

Bryggan

Om du har fest mitt i en storstad bidrar det förstås till stämningen om du har utsikt över folklivet och pulsen. Då är Bryggan på Gothia Towers ett bra val. Du hamnar på första parkett mitt över vår entré med utsikt över myllret kring Korsvägen.

LÄS MER >>

Mix

Mix

Innanför Svenska Mässans huvudentré hittar du vår Mix. Festvåning passar utmärkt för festliga kvällsaktiviteter med plats för 220 matgäster.

LÄS MER >>

Eventlokaler

TheTheatre

Vår showarena The Theatre

The Theatre är varken en teater eller restaurang. Det är något större. Mycket större. Det närmaste du kommer The Theatre ligger troligtvis långt borta på andra sidan Atlanten – i en neonprydd ökenstad.

LÄS MER >>

C-hallen

Grand Center Banqueting Hall

Grand Center Banqueting Hall är vår senaste storsatsning och absolut ”state of the art” – perfekt för den stora festen eller banketten! Lokalen klarar 1 800 personer i sittande bankett eller 2 500 mingelgäster. Att den också ligger direkt vid vår huvudentré gör logistiken smidig.

LÄS MER >>

Expohallen & F-hallarna

East Banqueting Hall

East Banqueting Hall är 600 m2 stor och har fantastisk panoramautsikt mot Liseberg. Den har dessutom en helt egen entré, vilket gör den perfekt för spektakulära och exklusiva event, fester, lanseringar eller utställningar.

LÄS MER >>

E-hallarna

West Banqueting Hall

Vår West Banqueting Hall är en mycket uppskattad lokal för lanseringar, fester, events och mer. Den ljusa lokalen har egen entré och stora glasytor ut mot gatan.
Vi kan skapa en middag- & festplats för över 1000 personer och, utan problem, skapa mingelyta för 2 000 personer.

LÄS MER >>

H-hallarna

H-hallarna

H-lokalerna har tillsammans plats för 900 sittande bankettgäster. Närheten till Kongresshallen skapar också möjligheter för de riktigt stora arrangemangen. Lägg gärna till närliggande J-loungen för mingel, catering eller utställning.

LÄS MER >>

Kongressfoajén

Kongressfoajén

Marmorgolv och fantastisk panoramautsikt över
Skånegatan och stora fönster in mot Scandinavium gör Kongressfoajén till en fantastisk plats för mingel och fest.
Här kan vi duka till sittande middag för 500 personer och ta emot upp till 1 000 mingelgäster. Kongressfoajén används ofta för mingel och fördrink i samband med banketter i Kongresshallen.

LÄS MER >>

Hallar

Scandinavium

Under parollen ”All under one roof” har vi även nöjet att erbjuda Scandinavium som eventhall. Scandinavium är en av norra Europas största inomhusarenor med publikkapacitet på närmare 12 000 personer.
Här arrangeras allt från stora idrottsevenemang till konserter, större möten och banketter.

LÄS MER >>

 

Center Event Hall

Center Event Hall

Center Event Hall är vår största hall, på över 10 000 m2. Ofta utnyttjad som ren utställningsyta men också perfekt för catering i samband med stora evenemang. Kombinera gärna med Grand Center Banqueting Hall för ännu större arrangemang.

LÄS MER >>