• Ostronöppning
  • Sabrering
  • Dryckesprovningar

Våra aktiviteter

Efter mötet, under mötet, på kvällen, på dagen… Aktiviteter med fokus på mat och dryck är alltid lika populära.

Älskade ostron!

Välkomna på ostronöppning på West Coast, Gothia Towers senaste restaurangtillskott! Ni får lära er allt som är värt att värt att veta om våra fantastiska ostron och naturligtvis också smaka på dem. West Coast är mycket riktigt en restaurang med västkustprofil, med saluhallskänsla som satsar på närodlat och hållbarhet. En hyllning till västkusten! Passar grupper mellan 8 och 25 personer.

Sabrering på hög nivå

Sabrering är det absolut festligaste sättet att öppna en flaska champagne på. En av våra duktiga sommelierer guidar dig och ditt sällskap genom konsten att öppna en flaska champagne med en sabel – 70 meter över havet, på taket över Heaven 23. Du får lära dig den spännande historien kring den här traditionen och förstås prova själv om du vill. För grupper upp till 15 personer.

Dryckesprovningar

Att prova drycker tillsammans är inte bara ett bra sätt att umgås och skapa gemenskap, det ger också inspiration och ny kunskap. Ta med dina kolleger, vänner eller kunder och utforska vin, whiskey, rom eller olika sorters avec. Våra kunniga och engagerade sommelierer guidar.

Mer information

Konferensbokningen
Tel: 031-708 83 90
Mail: conference@gothiatowers.com